Ana SayfaDizilerKuzgun 8. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Kuzgun'dan Dila'ya Evlenme Teklifi!

İlgili Postlar

Kuzgun 8. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Kuzgun’dan Dila’ya Evlenme Teklifi!

Star Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Kuzgun 7. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Rıfat, Kuzgun’un uyuşturucu sevkıyatını ihbar edilmesi ile göz altına alınır. Dila, Avukat kimliği ile babasını kurtarmak için planlar yapar ama Kuzgun da boş durmaz. Kuzgun 8. bölüm ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan ilk sahnede, Kuzgun’dan Dila’ya evlenme teklifi geliyor.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Kuzgun’dan Dila’ya Evlenme Teklifi!

Kuzgun dizisinin yayınlanan 7. son bölümünün ardından 8. bölüm ilk sahne yayınlandı. Kuzgun, Dila’nın yanına giderek konuşmak istediğini söylüyor. Nasıl söyleyeceğini bilemeyen Kuzgun, bir anda onunla evlenmesinin gerektiğini söylüyor. Bu kadar olaydan sonra Dila’nın cevabı ne olacak?

İşte Kuzgun 8. bölüm ilk sahne..

KUZGUN 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Dila, babasını tutuklanmaktan kurtarmak için bir plan yapıyor ve tüm suçu tır şoförlerine atmaya karar veriyor. Tır şoförlerinin avukatları ile tek tek konuşup anlaşan Dila onlara mahkemede uyuşturucuları tırlara kendilerinin koyduklarını söylemelerini istiyor. Kuzgun da bu arada şoförlerin eşlerini bulup, mahkemede konuşmaları için anlaşıyor. Dila’nın şoförlerin avukatları ile görüşmelerini de fotoğraflatan Kuzgun, delilleri mahkemeye sunuyor. Dila’nın bu planlardan haberi yoktur.

Mahkeme oluyor, mahkemede şoförlerin eşleri gelip konuştuktan sonra mahkemenin seyri değişiyor ve Rıfat artık ceza evindedir. Dila’nın avukatlığı da tehlikeye giriyor. Meryem ve çocukları, Adliyenin önündü Rıfat’ın tutuklanıp götürülmesini bekliyorlar. Rıfat, ceza evine götürülürken Meryem, sonunda adaletin yerini bulduğunu Rıfat’ın yüzüne haykırıyor.

Dila, tüm bunları Kuzgun’un yaptığını öğreniyor. Kuzgun’a hesap sormaya gidiyor ama Kuzgun, babasına yaşattıklarını, ailesinin ve kendisinin yıllardır bu gün için yaşadıklarını yüzüne bir bir anlatıyor. Dila. susup kalıyor. Ali ise Dila’ya tüm olanların onun suçu olduğunu, Kuzgun onun yüzünden evlerine girdiğini ve ondan gitmesini istiyor.

Kuzgun, Rıfat’ı görmeye gidiyor. Rıfat, çıkar çıkmaz onu öldüreceğini  söylüyor. Kuzgun, yıllardır içinde biriktirdiği ne varsa hepsini ona söylüyor. Dila, Ali’nin ona gitmesini söyledikten sonra gitmeye karar verir ama eline geçen bir not onu bu kararından vazgeçirir. Babasının yerine şirketin başına kendisi geçer.

Kuzgun 7. Bölüm Fragmanları İzle! Dila Babasının İşlerinin Başına Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler