Ana SayfaÜnlülerNuri Alço'dan 2. Kadın Açıklaması!

İlgili Postlar

Nuri Alço’dan 2. Kadın Açıklaması!

Nuri Alço ‘dan 2. kadın açıklaması! Geçtiğimiz günlerde kendisinden 33 yaş küçük Burcu Sezginoğlu ile evleneceğini açıklayan Nuri Alço, oyuncu Yağmur Avcı’nın iddialarıyla şoke olmuştu. Nuri Alço’nun asıl sevgilisinin kendisi olduğunu söyleyen Yağmur Avcı hakkında usta aktör neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Nuri Alço kendisinden 33 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor!

Nuri Alço ‘dan 2. kadın açıklaması!

Nuri Alço ‘dan 2. kadın açıklaması! Türk Sinemasının önemli isimlerinden birisi olan Nuri Alço’nun, geçtiğimiz günlerde kendisinden 33 yaş küçük sevgilisi Burcu Sezginoğlu ile evleneceğini açıklaması ortalığı fena halde karıştırdı.

Usta oyuncunun yaptığı evleneceğini söylemesinin ardından, Alço’nun asıl sevgilisinin kendisi olduğunu iddia eden oyuncu Yağmur Avcı, şu açıklamayı yapmıştı:

“Nuri Alço’nun asıl sevgilisi benim. Nişanlısı olan kadınla güya 10 yıldır sevgililermiş. Bu kadın Nuri’nin tipi bile olamaz, Nuri bir kere benim gibi sarışınlardan hoşlanır. Ama kadın, benim Nuri’yle resimlerimi görünce bana özelden saldırmaya başladı.10 yıldır sevgili olmadıklarını sadece tanış olduklarını da yazdı.

Nuri Alço’nun büyük aşkı, gerçek sevgilisi benim. Nuri 2 yıl pesimde koştu, 2 yıl setleri bastı, 2 yıl boyunca herkese sevgilim diye tanıttı beni.. İlk günler, TV’deki filmleri yüzünden hep korktum ondan, verdiği hiç bir içeceği içmezdim. Ama o ilk yudumu içer, ‘bak bana birşey olmadı iç’ diye verirdi. Onun sert ve kadına şiddet uygulayan bir avcı olduğunu sanırdım ama içinde yumuşacık bir adam yattığını gördüm.

Nuri aslında yufka yüreklidir. Ben Nuri’den kaçtıkça o hep centilmenliğiyle karşıma çıktı… Böyle kadınlar Nuri Alço’yu kulanmak istiyor. Nuri uyanık bir insan, kimin ne istediğini biliyor. Kendini bazen, bile bile kullandırıyor. Bana çok kıskançlık baskısı yapıyordu.

Yönetmenleri arayıp “Yağmur benim sevgilim, o rolde ve o filmde yer alamaz ben olmadan” diyordu. Bana özelikle evlenmemiz konusunda çok etki etmeye çalıştı, fakat ben hiç bir zaman kabul etmedim. ‘Benimle evlen seni her filmde oynatırım dedi. ‘Baş rol bağlarım sana’ dedi. ‘Çalışmana gerek yok dünyayı gezelim’ dedi, ama hep geri çevirdim.

Nuri şimdi bu kadınla evlenir mi? Yüzde yüz hayır. Nuri yalnızlığı ile evlenmiş bir insan, bu kadınla asla evlenmeyecek.

Ben Nuri Alço üzerinden prim yapmak istemediğim için şimdiye kadar hiç konuşmadım. Ama bu kadın Nuri’nin üzerinden prim yapıyor Nuri’yi kullanıyor, ‘belki bir iki filmde yer alırım’ düşüncesiyle böyle yaptığına eminim… Nuri de az değil, kesin bu bayana bir takım vaatlerde bulunmuştur. Nuri’nin de çıkarı olmasa onunla asla gündeme gelmez. Bakın görün, birbirlerini karşılıklı kulandıktan sonra ayrılacaklar.”

Yağmur Avcı'nın kendisi hakkındaki iddialarından sonra, Nuri Alço'dan açıklama geldi.
Yağmur Avcı’nın kendisi hakkındaki iddialarından sonra, Nuri Alço’dan açıklama geldi.

Nuri Alço kimdir?

Hayatımda 2 veya 3 kez gördüm

Oyuncu Yağmur Avcı’nın kendisi hakkındaki iddialarının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Nuri Alço, şunları söyledi:

“Hakkımda çıkan haberler tamamen asılsızdır. Hayatımda 2 veya 3 kez gördüğüm ve film için görüştüğüm bir kişinin böyle haberlerle meşguliyetini doğru bulmuyorum. Burcu’yla ciddi güzel bir yoldayız ve mutluyuz. Kendisi, ailesi, işi her şeyiyle kalitesi ortadadır. Çıkarmak istediğiniz engeller, sorunlar karşısında sessiz kalmayı tercih ettik. Biz yolumuza mutluluğumuza devam ediyoruz. Saygılar.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler