Ana SayfaDizilerKadın 56. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bahar ve Çocukları Nezir'in Elinden Kurtuldu...

İlgili Postlar

Kadın 56. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bahar ve Çocukları Nezir’in Elinden Kurtuldu Mu?

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kadın 56. yeni bölümü ile 2 nisan salı günü ekranlara gelecek. Nezir’, Bahar ve çocuklarını rehin almasından sonra Sarp’ı da ele geçirir. Doruk’un hayatından endişe duyan Sarp ile Bahar çaresizlik içerisindedirler. Bahar ve çocukları Nezir’i elinden kurtuldu mu?

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Bahar ve Çocukları Nezir’in Elinden Kurtuldu Mu?

Kadın dizisinin son bölümünde Nezir, Doruk’la bir oyun oymamak istediğini söyleyerek onu bahçeye götürmüştü. Doruk, Körebe oynayacağını zannedip gözlerinin bağlanmasına masum yüreği ile mutlu olmuştu.

Kadın dizisi 56. bölüm 2. fragmanda, Hatice ve Münir avukata gidip kızlarını bulmak için çare ararken, Avukat Bahar’ı bulmak için elinden geleni yaptığını söyler. Avukata Sarp’tan bir mesaj gelir ve mesajda Sarp, Nezir Korkmaz’ın evinde olduğunu söyleyerek yardım ister. Bu arada Sarp, Bahar ve çocukları Hatice’nin kapısını çalıyorlar. Nezir onları serbest mi bıraktı?

İşte Kadın 56. bölüm 2. fragmanı..

KADIN 55. BÖLÜM ÖZETİ!

Nezir, Doruk’u bahçeye götürür ve orada bir oyun oynayacaklarını söyler. Ama önce gözlerini bağlaması gerektiğini söyler, Doruk,  kör ebe oyunu oynayacağını zanneder ve kabul eder.

KISMET DÜĞÜMÜ ÇÖZMEYE HAZIRLANIYOR!

Arif, tüm suçlamaları kabul ettiğinde avukatının kardeşi olduğunu öğreniyor. Kısmet olayı en ufak ayrıntısına kadar inceliyor. Abisine atılan iftirayı çözene kadar bu işin peşini bırakmayacağını söylüyor. Kısmet, Arif’in birini korumaya çalıştığını anlıyor ve abisine kimi koruduğunu soruyor. Eğer onun kim olduğunu söylerse kimseye zarar vermeden olayı çözeceğini söylüyor. Arif, Bahar’ı korumaya çalıştığını ve onun ve çocuklarının zarar gelmesini istemediğini söylüyor.

SUAT’DA SARP’IN YANINA ATILIYOR!

Münir ve Sarp’ın yanına Suat da feci bir şekilde dövülmüş olarak getiriliyor. Münir, önce tanımadığı Suat’ın yanına gidiyor.Suat, Sarp’a ne olduğunu sorduğunda, Münir ona galiba büyük oğlunu öldürdüklerini söylüyor.

BAHAR SARP İÇİN ENDİŞE İÇİNDE!

Bahar, kimseye belli etmemeye çalışsa da Sarp’a bir zarar gelmesinden korkuyor. Bahar ve Pırıl yemek masasında Nezir’den kurtulmayı kafalarına koyuyorlar. İkisinin de eli masadaki bıçaklara gidiyor. Nezir ise Sarp’a zarar verebilmek için elinden geleni yapıyor.

 Kadın 55. Bölümde Yaşananlar! Her Şey Nezir’in Vicdanına Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler