Ana SayfaDizilerKuzgun 8. Bölüm Fragmanı İzle! Kuzgun İle Dila Nikah Masasına Oturuyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 8. Bölüm Fragmanı İzle! Kuzgun İle Dila Nikah Masasına Oturuyor!

Star Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Kuzgun 8. yeni bölümü ile 8 nisan çarşamba günü ekranlara gelecek. Rıfat’ın hapse girmesinden sonra Dila perişan oldu. Ali ise bunların tüm sorumlusunun Dila olduğunu söyleyerek onun gitmesini istedi. Kuzgun ise babasının intikamını aldığı için büyük mutluluk yaşadı. Bu olaydan sonra Kuzgun ve Dila’nın bir daha yan yana gelmeyecekleri beklenirken. Kuzgun ile Dila nikah masasına oturuyor.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Kuzgun İle Dila Nikah Masasına Oturuyor!

Kuzgun 8. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Dila, Kuzgun’a gerçekten kendisini öldürecekleri için korkup korkmadığını soruyor. Meryem, Kuzgun’a vücudundaki kazıdığı isimleri gördüğünü özellikle Dila’yı kalbinin üzerine kazıdığını onu seviyorsan derken, onu seveceğine kalbini söküp atacağını söylüyor. İkili evleniyor. Kuzgun Dila ile intikam için mi evleniyor?

İşte Kuzgun 8. bölüm fragmanı..

KUZGUN 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Dila, babasını hapisten kurtarmak için bir plan yapıyor ve tüm suçu tır şoförlerine atmaya karar veriyor. Tır şoförlerinin avukatları ile tek tek görüşüp anlaşan Dila onlara mahkemede uyuşturucuları tırlara kendilerinin koyduklarını Rıfat’ın haberinin olmadığını söylemelerini istiyor. Kuzgun, bu arada şoförlerin eşlerini buluyor ve mahkemede konuşmaları için anlaşıyor. Dila’nın şoförlerin avukatları ile görüşmelerini  fotoğraflatan Kuzgun, delilleri mahkemeye sunuyor.

Mahkemede şoförlerin eşleri gelip konuştuktan sonra mahkemenin seyri değişiyor ve Rıfat hapishaneye atılıyor. Dila’nın avukatlığı tehlikeye giriyor. Meryem ve çocukları, Adliyenin önünde Rıfat’ın tutuklanıp götürülmesini bekliyorlar. Rıfat, hapeshaneye götürülürken Meryem, sonunda adaletin yerini bulduğunu Rıfat’ın yüzüne haykırıyor.

Dila, tüm bunları Kuzgun’un planladığını öğreniyor. Kuzgun’a hesap sormaya gidiyor ama Kuzgun, babasına yaşattıklarını, ailesinin ve kendisinin yıllardır bu gün için yaşadıklarını yüzüne vuruyor. Ali ise Dila’ya tüm olanların onun suçu olduğunu, Kuzgun onun yüzünden evlerine girdiğini için onun gitmesini istiyor.

Kuzgun, hapishanede Rıfat’ı görmeye gidiyor. Rıfat, onu öldüreceğini  söylüyor. Kuzgun, Rıfat’a yıllardır içinde biriktirdiği ne varsa hepsini söylüyor. Dila, Ali’nin ona gitmesini söyledikten sonra gitmeye karar veriyor ama eline geçen bir not onu bu kararından vazgeçiriyor. Babasının yerine şirketin başına kendisi geçiyor.

 Kuzgun 8. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Kuzgun’dan Dila’ya Evlenme Teklifi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler