Ana SayfaDizilerKızım 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Velayet Davası Şoku Yaşıyor!

İlgili Postlar

Kızım 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Velayet Davası Şoku Yaşıyor!

Kızım dizisinin merakla beklenen 25. son bölümü Tv 8 ekranlarında yayınlandı. Dizinin son bölümünde, Demir. babalık testi sonucunu alıyor ve çıkan sonuca çok mutlu oluyor. Cemal’in artık Öykü’yü sahte raporla alma tehditlerinden kurtulmuş olmanın rahatlığını yaşarken Demir Velayet davası şoku ile sarsılıyor.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Demir Velayet Davası Şoku Yaşıyor!

Kızım dizisinin son bölümünde, Demir babalık testini alır almaz soluğu Cemal’in yanında alıyor. Cemal ile geçmişin hesaplaşmasını yapıyor ve ondan artık kendisini ve kızını rahat bırakmasını istiyor. Hatta geçmişte yaptığı hatalardan dolayı ondan özür  diliyor.

Demir Velayet Davası Şoku yaşıyor

KIZIM DİZİSİ 25. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Öykü’nün doğum günüdür. Okul çıkışı Mertcan, Öykü’nün yanına gelerek onun doğum gününü kutlar. Öykü çok mutlu olur ve ona sarılır. Demir, Öykü’yü almaya gelir ve Öykü babasını neden kendisini almaya geldiğini sorar. Demir onu gezmeye götüreceğini söyler. O sırada Candan ile Ayşe evde Öykü’nün doğum günü için süsleme yaparlar.

Sevgi öğretmen Uğur’u ziyarete evine gider ve Uğur’un annesi ile tanışır. Uğur, kimin geldiğini merak eder Sevgi’yi karşısında görünce çok şaşırır. Müfide, Sevgi’yi çok beğenmiştir ve ona övgü dolu sözler söyler. Uğur, ayağını nasıl burktuğunu Sevgi’ye anlatır.

Candan Öykü’nün doğum günü için tüm hazırlıkları tamamlar. Sevgi, Uğur, Müfide , Mertcan ve annesi de gelir. Demir, Öykü’yü doğum gününü unuttuğunu zannetmesini ister. Bir daha ki doğum gününe telafi edeceğini söyler ve Öykü’de itiraz etmez. Baba kız eve gelirler. İçeri girince herkes bir ağızdan süpriz diye bağırır. Öykü, babasının doğum gününü unutmadığı için çok mutlu olur ve babasına teşekkür eder. Öykü doğum günü mumlarını üfler.

Demir, Cemal’in velayet davası açtığını eve gelen evrak ile öğreniyor. Demir Cemal’in yanına gider ve babalık testinin sonuçlarını ona gösterir. Cemal’den artık onları rahat bırakmasını ister. Hatta ondan yaptıkları için özür diler. Öykü, hastaneye kaldırılır ve doktor acil kemik iliği nakli olmasını söyler. Tüm aile bu durum karşısında çaresiz kalır.

 Kızım 25. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü Hastaneye Kaldırılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler