Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 79. Fragmanı Yayınlandı Mı? Faruk'un Şok Kararı Fırtına Etkisi Yarattı!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 79. Fragmanı Yayınlandı Mı? Faruk’un Şok Kararı Fırtına Etkisi Yarattı!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin 78. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Faruk’un istifa kararı damga vurdu. Faruk’un şok kararı konakta fırtına etkisi yarattı. Fikret bu kararı büyük tedirginlikle karşılıyor. Faruk ise Süreyya’dan zor günlerinde yanında olmasını bekliyor.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Faruk’un Şok Kararı Fırtına Etkisi Yarattı!

İstanbullu Gelin dizisinden final kararı beklenirken 9 bölüm daha uzatıldığı açıklandı. Dizinin son bölümünde, Süreyya, Faruk’un verdiği bu kararla baş etmeye çalışıyor. Fikret, gidişine panik olsa da, İpek ve Adem ona destek oluyorlar. Esma sultan ise Faruk’tan başka kimsenin aileyi bir arada tutamayacağını düşünüyor. Fikret ve Osman’dan aldığı darbelerden sonra Esma ortadan kayboluyor.

Faruk'un Şok Kararı Fırtına Etkisi Yarattı

İSTANBULLU GELİN 78. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Faruk oğlunun yurt dışına gitme kararına karşı çıkıyor. Emir, babasının sürekli meşgul olmasından şikayet ediyor. Faruk, oğlunu ile son zamanlarda ilgilenemediği için üzgün ama onun bu kararını kabul edemiyor. Herkes Faruk’u sakinleştirmeye çalışıyor. Esma, neşe içinde eve döndüğünde herkesin moralinin bozuk olduğunu görüyor.

Faruk, Emir ile sakince konuşuyor ve Emir bu okulun annesi ile hayali olduğunu anlatıyor. Faruk pes ediyor ve oğlunu yurt dışına yolcu ediyor. Daha sonra kardeşlerini toplayıp, Emir’in bu yaşta cesaret edebildiği şeyi kendisinin şu anda cesaret ettiğini söyleyerek şirketi kardeşlerine emanet ettiğini söylüyor.

İPEK’TEN FİKRET’E TAM DESTEK!

Faruk’un bu kararı ailede şok etkisi yaratırken, İpek bu durumu fırsata çevirme peşindedir ve Fikret’e tek başına başarabileceği desteği verir. Adem’de Fikret’e destek verenlerdendir.

Süreyya ise Faruk’un bu kararından haberi yoktur. Bu kararı öğrendiğinde kendini yeniden sorgulamaya başlıyor. Faruk, Süreyya ile dertleşerek hayatı boyunca babasının yokluğunu kimseye hissettirmemeye çalıştığını anlatıyor. Kendi hislerini hep ihtimal ettiğini söyleyen Faruk, Süreyya’dan yardım istiyor.

ESMA SULTAN ŞOKLARDA!

Esma sultan ağlayarak Garip’e hissettiklerini anlatıyor ve Faruk giderse kendisinin hayatı boyunca dizdiği tüm boncukların saçılacağını söylüyor. Garip, onun bu takıntısına kızıyor. Ama Esma Faruk’tan başka hiç kimsenin bu aileyi bir arada tutamayacağını düşünüyor.

İstanbullu Gelin 78. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Sultana Neler Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler