Ana SayfaDedikoduBeren Saat Kayınvalidesi İle Herkesin Ortasında Tartıştı!

İlgili Postlar

Beren Saat Kayınvalidesi İle Herkesin Ortasında Tartıştı!

Yaptığı paylaşımlar ile herkesi meraklandıran güzel oyuncu Beren Saat’in bu seferde herkesin ortasında kayınvalidesi ile tartıştığı iddia edildi. Beren Saat ve kayınvalidesi arasında neler oldu? İkili nerede karşılaştılar? Olayın detayları haberimizde…

Seren Serengil Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanmasının nedenini açıkladı!

Beren Saat Kayınvalidesi İle Herkesin Ortasında Tartıştı!

Beren Saat Kimdir?

Bir zamandır tuhaf paylaşımlarla gündemden düşmeyen Beren Saat, ilk olarak doğum gününde yıllar önce kazada kaybettiği eski sevgilisiyle alakalı paylaşım yaparak dikkat çekmişti. Bu paylaşım üzerine Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun evliliklerinin yolunda gitmediği ve boşanacakları iddia edilmişti.3 haftadır devam eden ve türlü türlü iddiaların ortaya atıldığı evlilikle ilgili Beren Saat son noktayı koymuş, iddiaları yalanlamıştı.

Beren Saat’in Yakışıklı Partneri Kim?

Güzel oyuncu için bu seferde kayınvalidesi ile tartıştığı iddia edildi. Bir süredir Kenan Doğulu ile evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Beren Saat, tek başına markette alışverişe koyuldu. Ünlü oyuncu, reyonları gezerken popçu eşinin annesi Serpil Doğulu ile denk geldiği söyleniyor. Markete giden müşteriler, gelin ile kaynananın sıcak bir sohbete koyulmasını beklerken birden seslerinin yükselmesi herkesi şaşırttı.

İddialara göre, Beren Saat’in son dönemlerde yapmış olduğu paylaşımlar yüzünden Serpil Doğulu tepki gösterdi. Birbirlerine seslerini yükselten gelin ile kaynana, diğer müşterilerin kendilerine baktığını fark edince tartışmayı noktaladı.

Kenan Doğulu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler