Ana SayfaDedikoduAnne Olmak İsteyen Selin Ciğerci'den Bebek Açıklaması

İlgili Postlar

Anne Olmak İsteyen Selin Ciğerci’den Bebek Açıklaması

Kendi ile alakalı samimi açıklamalar yapmaktan hiçbir zaman çekinmeyen Selin Ciğerci, en hassas noktası olan anne konusunda açıklama yaptı. Neden çocuk sahiplenmediği konusunda konuşan Selin Ciğerci annelik konusunda düşüncelerini açıkladı. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin açıklaması haberimizde.

Selin Ciğerci’den Sevenlerine Müjde!

Anne Olmak İsteyen Selin Ciğerci’den Bebek Açıklaması

Selin Çiğerci’ye Muhteşem Evlilik Teklifi!

Seyhan Erdağ, sosyal meyda fenomeni Selin Ciğerci’nin evine konuk oldu. Kendisi hakkında sorulan sorulara her zaman en samimi şekilde cevaplayan Selin Ciğerci Erdağ’ın sorularını yanıtladı.Ekim ayında gerçekleşecek olan düğününden bahseden Ciğerci, mekan dahil olmak üzere her şeyin sponsor olacağını söyledi.

 Ünlü Şarkıcı Selin Ciğerci’nin Neden Zayıfladığı Belli Oldu!

Hayallerinden bahseden Ciğerci, “Hayatta istediğim hayallerim hep gerçek oldu. Ben taşıyıcı anne yöntemiyle anne olmak istiyorum ama o çocuk büyüdüğünde sosyal medyada o çocuğu üzecekler. Ben çocuğun geleceğini düşündüğüm için belki benim kadar güçlü olmayabilir. Özel hayatımı bu kadar paylaşan biri olmasaydım ya da bir köyde yaşasaydım çocuk sahiplenirdim. Ben o çocuğa her şeyi anlatırım pamuklara sarar büyütürüm ama onunla çok uğraşırlar. Benimle senelerdir uğraşıyorlar.” açıklaması yaparak korkularını anlattı.

Selin Ciğerci Kimdir?

“Düğünümde Hiçbir Şeye Para Vermiyorum.”

Düğünü hakkında her şeyin sponsor olacağının açıklamasını yapan ünlü fenomen, konuyla alakalı “Düğünümle alakalı kazandığım paraların güzel bir kısmını kimsesiz çocuklara hediye edeceğim. Kamyonla gidip onlara oyuncaklar götürmek istiyorum. Düğünüm için de para vermeyeceğim ve organizasyon şirketim de sponsor hatta makyajım da sponsor hiçbir şeyepara vermiyorum. Ben kazandığım paraların vergisini veriyorum. Kendi kirpik firmam var. Bana gelen her firmadan para da almıyorum istesem alırım. Gökhan’ın giydiği tüm ayakkabılar falan orijinal ama benimkilerin hepsi sahte.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler