Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 27. Bölüm Tanıtımı İzle! Cansız Mahsun'un Adresini Buluyor!

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 27. Bölüm Tanıtımı İzle! Cansız Mahsun’un Adresini Buluyor!

Show tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un merakla beklenen 2. sezon 26. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne Çarpışma dizisinden Veli ve Cansız aynı karakterlerle diziye dahil oldu. Sena kaybolur ve Yamaç çaresizce gözyaşı döker. Sena’yı Mahsun’un kaçırdığı ortaya çıkar. Vartolu daha önceden tanıdığı Veli’den yardım ister. Veli, Vartolu’yu yanına alarak Cansız’dan Mahsun’un yerini bulması için yardım isterler. Yeni fragmanda, Cansız Mahsun’un adresini buluyor.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Cansız Mahsun’un Adresini Buluyor!

Çukur 2. sezon 27. bölüm ön izleme yayınlandı. Dizinin ilk tanıtımında, Veli, Vartolu ile birlikte Cansız’ın yanına gidiyor ve Mahsun’un yerini soruyorlar. Cansız, Mahsun’un Şile’de olduğunu söylüyor ve adresini veriyor.

İşte Çukur yeni fragman..

ÇUKUR 2. SEZON 26. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Çukur dizisinin son bölümünde, Yamaç, Cumali ve Vartolu tarafından Çeto köşeye sıkıştırılır. O sırada Mahsun gelir ve silahını çeker. Herkes Mahsun’un Yamaç’ı ve diğerlerini vurmasını beklerken o Çeto’yu vurur. Çeto şaşkınlık içinde yere yığılır.

Meke, İdris’e; Karakuzular’ın evini bastığını ve bütün oğullarının orada olduğunu söyler. İdris çaresizlik içinde ne yapacağını düşünürken mahalledekilere haber verilmesini istiyor. Emmi, Meke ve diğerleri Çukur’a dağılarak Koçovalılar’a yardım için çağrı yapıyorlar. Herkes sokağa dökülür.

Mahsun, silahını Yamaç’a doğrultarak arabasına biner ve gider. Ancak, Mahsun’un yanında Sena vardır. Mahsun’un tehdidine karşılık Yamaç ve Koçovalılar için Sena kendini feda ediyor. Sena ve Mahsun Çukur’dan ayrılırken, Mahsun Sena’ya her şeyin güzel olacağını söyler.

Mahsun’un öldürdüğü Çeto’nun cesetini ne yapacaklarını Yamaç’a sorarlar. Yamaç, onu kendilerinin öldürmediği için kimsesizler mezarlığına gömmelerini söyler. Polisler kahveye gelir ve Polis amiri orada neler olduğunu sorar. Selim, olayı anlatmaya çalışsa da amir Yamaç’ı ve çocukları gözaltına alır.

Sena, Mahsun’un elindedir. Vartolu eskiden tanıdığı Veli’den yardım ister. Dizinin son sahnesinde Yamaç ile Selim, Sena’nin bulunduğu evin önüne gelirler. Yamaç, silahla kapıyı açar ve Sena saklanır. O sırada yüzüklü kişi Sena’nın başına silah doğrultur. Yüzüklü kişi Sena’yı öldürecek mi? Yüzüklü kişi kim?

 

 Çukur 2. Sezon 26. Bölüm Fragmanı İzle! Yamaç Çaresizce Sena İçin Gözyaşı Döküyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler