Ana SayfaDizilerGülperi 27. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir'in Yaşam Savaşı!

İlgili Postlar

Gülperi 27. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir’in Yaşam Savaşı!

Show tv ekranlarında yayınlanan Gülperi dizisinin merakla beklenen 27. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 5 nisan cuma akşamı ekranlara gelecek. Gülperi, çocuklarını ve Kadir’i korumak için boşanma dilekçesini verip Eyüp’ün dediği adrese gidiyor. Hasan da elinde silahı ile annesini takip ediyor. Kadir onlardan önce Eyüp’ü bulmuştur. Hasan ile Gülperi onları kavga ederken buluyor. Hasan silahını çekiyor ve yanlışlıkla Kadir’i vuruyor. Kadir’in yaşam savaşı hastanede devam ediyor.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Kadir’in Yaşam Savaşı!

Gülperi 27. bölüm fragmanında, Kadir hastaneye kaldırılıyor. Artemis babasının başında gözyaşı döküyor. Can ise Kadir babasının iyileşmesi için başında dua ediyor. Kardeşleri ve Artemis ile  el ele tutuşup aynı anadan babadan doğmuş gibi onu bekleyeceklerini söylüyor. Hasan ise Artemis’e babasını kendisinin vurduğunu söylüyor.

İşte Gülperi 27. bölüm fragmanı izle…

GÜLPERİ 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan Yanlış Kişiyi Vuruyor!

Kadir, Gülperi’yi evden çıkmaması konusunda uyarıyor ve Eyüp tehlikesine karşı polisler evin önünde nöbet tutuyor. Eyüp, annesini ve Kader’i buluyor, kredi kartlarını alıp gidiyor.

ŞEYMA GÜLPERİ’Yİ YAKIYOR!

Gülperi, hastanede yattığı gün Can’a bakan Kadir’in annesine teşekkür etmek için gidiyor ve Şeyma’nın ve Kadir’in annesinin aşağılamalarına maruz kalır. Hatta Şeyma onun üzerine kaynar su döküyor. O sırada Artemis gelir ve annesine çok kızıp evi terk ediyor. Kadir de o sırada eve geliyor ve Artemis’i Gülperi’nin evine götürüyor.

Kadir, Şeyma ile buluşup artık tedavi olması gerektiğini söylüyor ve Artemis’in velayeti için dilekçe imzalamasını istiyor.

KADİR EYÜP’ÜN YERİNİ BULUR!

Kadir, kafasına vurularak telefonunu ve cüzdanını çaldırır. Eyüp’ün kredi kartı ile alışveriş yaptığı yer tespit edilir ve Kadir kamera görüntülerinden Eyüp’ü görür. Kadir, Eyüp’ü bulur ve karşı karşıya gelirler. Gülperi çocuklarını korumak için Eyüp’ün dediğini yapar boşanma dilekçesini verir. Hasan annesini takip eder. Gülperi, Eyüp’ün verdiği adrese gittiğinde Kadir’le Eyüp’ü kavga ederken bulur. Hasan’ın da gelmesi ile işler karışır. Hasan babasına silah çeker ama Gülperi’nin ona engel olmaya çalışmasıyla kurşun Kadir’e gelir.

Gülperi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Yanlış Kişiyi Vuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler