Ana SayfaDizilerYasak Elma 39. Bölüm Videoları İzle! Dündar'ın İntikamı Ağır Oldu!

İlgili Postlar

Yasak Elma 39. Bölüm Videoları İzle! Dündar’ın İntikamı Ağır Oldu!

Fox Tv ekranlarının büyük heyecanla izlenen dizilerinden Yasak Elma 39. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zeynep ile Alihan sonunda birbirlerine kavuştular. Zeynep’in düğünü terk edip Alihan’a kaçmasından sonra Dündar intikam planı yapıyor ve Zeynep’i kaçırıyor. Dündar’ın intikamı ağır oldu.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Dündar’ın İntikamı Ağır Oldu!

Zeynep, düğünden kaçıp Alihan’a gittikten sonra ikili hava limanında birlerine kavuşup sarılırken Dündar onları büyük üzüntü ile izledi. Ertesi gün Zeynep, Dündar’ın yanına gidip özür diledi ve kendisini affetmesini istedi. Dündar ailesinin çok üzüldüğünü söyledi. Dündar’ın sessizliğini bozdu ve Zeynep’i kaçırdı. Annesini rehin alarak onu zorla evlenmeye zorladı. İşte o sahne…

https://twitter.com/i/status/1112810831283212288

YASAK ELMA 39. BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Mustafa, Halit’i bulup ondan daha fazla para istedi. Halit, onu tersleyerek bir daha şirkete gelmemesini söyledi. Sonra Mustafa Yıldız’ın yanına yalıya gitti. Babasını ilk defa gören Yıldız, onun annesine yaptıklarının hesabını sordu ve normal bir baba kız olamayacağını söyledi. Zeynep’in annesi bir türlü Mustafa olayını kızına anlatma fırsatı bulamadı. Alihan, Zeynep ile bir an önce evlenmek istiyor hatta beraber yaşayacakları yeni evi bakmaya başladılar.

ERİM KAYA’NIN ÇOCUĞU MU?

https://twitter.com/i/status/1112795807814746112

Şirket’in eski çalışanlarından Tülin, Kaya’nın yanına giderek şirkete tekrar gelmesine çok sevindiğini söyledi. Daha sonra eski yaşananlardan onu açıldı ve Kaya’ya Ender’in hamile kaldığında çocuğun ondan olduğunu, çocuğu Halit’e kakaladığını düşündüğünü söyledi. Kaya, Tülin’in konuşmasından sonra Ender’in kendisine karşı tuhaf davranışlarının sebebini anlayamaya başladı. Erim’in kendi çocuğu olabileceğini düşünmeye başladı.

DÜNDAR’IN İNTİKAMI!

Dündar, şirketin önünde Zeynep’i görüyor ve arabaya gelip konuşmak istediğini söylüyor. Zeynep de arabaya biniyor. Dündar önce telefonunu alıp onu Riva’da bir eve götürüyor. Dündar’ın adamları Zeynep’in evine gelip annesinin başına silah dayıyor. Dündar. görüntülü arayıp dediklerini yapmazsa annesinin öleceğini söylüyor.

Onu bir odaya atıyor gelinlik ve kına gecesi kıyafeti vardır odada. Ondan önce kına kıyafetini giyip kına yakmasını istiyor. Zeynep bir şekilde Dündar’ın silahını ele geçirse de bir şey yapamıyor. Daha sonra gelinliği giymesini istiyor. Kendisi de damatlığını giyer ve nikah memurunun önüne otururlar. Nikahları kıyılır ve normal karı koca ne yapıyorsa onu yapacaklarını söyler.

Yasak Elma 39. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Erim’in Babası Gerçekten Halit Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler