Ana SayfaDizilerÇarpışma 16. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cansız ile Kadir Savaşında Kadir Vuruluyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 16. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cansız ile Kadir Savaşında Kadir Vuruluyor!

Show tv ekranlarının sevilen dizilerinden Çarpışma merakla beklenen 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin 16. yeni bölümü 4 nisan perşembe günü ekranlara gelecek. Kadir, karısını ve kızını öldüren kişinin Cansız olduğunu öğrendikten sonra ailesinin intikamını almak için Cansız’ın izini bulmaya çalışıyordu. Veli’nin planı ise baba oğulun karşı karşıya gelerek birbirlerini öldürmesi. Cansız, karşısındakinin oğlu olduğunu bilmeden ona savaş açıyor. Dizinin son fragmanında, Cansız ile Kadir savaşında Kadir vuruluyor.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Cansız ile Kadir Savaşında Kadir Vuruluyor!

Çarpışma dizisinin 16. bölüm 2. fragmanında, Kadir’e, Cansız’dan telefon geliyor ve ona karısının ve çocuğunu öldürenin kendisini olduğunu söylüyor. Veli, Cansız ile Kadir’e tatmadıkları acıları yaşatacaklarını söyleyerek yemin ediyor. Veli, Selim’e karısı ile Demir’in birlikte olduklarının videosunu izletiyor. Kadir, Cansız’ı bulmaya gittiği yerde vuruluyor.

İşte Çarpışma 16. bölüm 2. fragmanı..

ÇARPIŞMA 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, karakoldakilerle birlikte sevkıyatın şifrelerini çözüyor ve adrese ulaşmayı başarıyor. Bu Cansız’ın kurduğu bir tuzaktır. Kadir, bunun Cansız’ın tuzağı olduğunu bilmeden sevkıyat baskınına tek başına gider ve kendisini büyük bir çatışmanın ortasında bulur. Veli, Kadir’in herkesi tek başına hakladığını görüyor ve diğer planını devreye sokuyor.

Kerem, sokakta çalınan motoru buluyor ve ustası Cemil’i arayıp motoru bulduğu haberi veriyor. Cemil, tamirhaneye geldiğinde Yakup da oradadır ve Cemil’i kafasından vurur. Kerem, tamirhaneye gelir ve ustasını kafasından vurulmuş şekilde bulur. O arada polisler gelir ve şüpheli olarak Kerem’i gözaltına alırlar.

Kadir, Zarif diye tanıdığı Cansız’a annesinin kendisini terk etmeden önce verdiği kasetini tamir etmesi için bırakmıştır. Kaseti almak için gittiğinde, Zarif kaseti teype takar ama ses kaydı yoktur. Kadir, bu duruma şaşırır ve o kasette annesinin kendisine bıraktığı şarkının kayıtları olduğunu söyler.

Cansız, Veli ve Adem’i yanına çağırır. Adem’e kasetin nerede olduğunu sorar ama Adem bilmediğini söyler. Kamera kayıtlarından, kaseti kendisinin aldığını gösterir ve Veli’ye Adem’i vurmasını ister. Veli, Adem’i vurur.

Cemre, Demir’in Kerem’e kurduğu tuzağı anlar. Demir, yaptıklarını babasının istediğini söyler ve eğer Kerem hapisten çıkarsa babasının hapse çıkmamak üzere gireceğini söyler.  Kadir, Selim ile buluşmak ister ve  bu buluşmaya eşinin, Zeynep’in ve Kızının katılmasıyla köşeye sıkışır.

Çarpışma 16. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir’le Cansız Arasında Ölüm Oyunu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler