Ana SayfaDizilerVuslat 13. Bölüm Fragmanı İzle! Tahsin'in Yalçın'ı Öldürme Planı Ters Tepti!

İlgili Postlar

Vuslat 13. Bölüm Fragmanı İzle! Tahsin’in Yalçın’ı Öldürme Planı Ters Tepti!

Trt  1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat’ın 12. son bölümü ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Aziz, kendisini annesi ile Nehir’in planının ortasında bulur. Aziz, inşaatlarda ölen insanların acısını yaşıyorken birden annesinin düzenlediği yemekte bulur kendisini. Öte yandan Tahsin, tüm oyunları açığa çıktığı için Yalçın’a bir öldürme planı yapar. Tahsin’in Yalçın’ı öldürme planı terk tepti. Tahsin’in, Yalçın’ı öldürmeye çalışırken aynı arabada bulunan Sultan ve Fırat’ın hayatı tehlikeye girdi.

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Tahsin’in Yalçın’ı Öldürme Planı Ters Tepti!

Vuslat 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Tahsin’in Yalçın’ı öldürmek için yaptığın plan ters tepiyor ve o arabada çok sevdiği kızı bulunuyor. Araba kaza yapıyor. Feride, kardeşinin kaza yaptığını öğreniyor. Aziz ve Kerem’de aynı şekilde kız kardeşlerini hastanede görüyorlar ve gözyaşları içinde kalıyorlar. Kerem, babasının planından haberdardı ama kız kardeşinin aynı arabaya bindiğini bilmiyordu.

İşte Vuslat 13. bölüm fragmanı..

VUSLAT 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Aziz. annesinin kendisini Nehir ile evlendirmek için düzenlediği yemeğe gider ve onları bozmadan sofraya oturur. Onlara ne iyi edipte geldiklerini söyler ve bu arada neyi kutladıklarını merak ettiğini sorar. Aziz, inşaatlarının birinde işçilerin öldüğünü söyler. Nehir’in annesi de bu olayı duyduklarını ve dar boğazda olduklarını duyup yurt dışından geldiklerini söyler. İnşaatın çökmesinden sonra onların buraya gelmesini yüzlerine vurur.

Aziz, kendisinin satılık olmadığını söyler ve masayı terk eder. Nehir, peşinden koşar. Aziz. onu belinden tutar ve kendisine bundan sonra en fazla bu kadar yaklaşacağını söyler.

Kerem abisinin katil olmadığını öğrenir ve onu katil yapmak istediğini söyler. Şehrazat hanım bu evlililiğin olmayacağını düşündüğünü söyler, Tahsin ise gayet rahat yemeğini yer. Altan, Aziz’ arar ve Kerem’ in, Şükrü’yü bulduğunu söyler. Kerem, Şükrü’nün başına gider ve onu öldürmeye çalışırken o birden makasla Kerem’i yaralıyor. Şükrü ormana kaçıyor ve aklına gelen numaraları arıyor. Fırat’a ulaşıyor. Fırat onun öldüğünü sandığı için önce inanmıyor.

Yalçın komiser Aziz’in masum olduğunu biliyor ama Şükrü’nün kaybolmasından sonra onu tutuklamak zorunda kalacağını söylüyor. Aziz, Feride ile buluşuyor ve ona sevdiğini söylüyor.

 Vuslat 12. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Fırat’ı Kim Vuruyor?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler