Ana SayfaÜnlülerCan Yaman ile İlgili İddialara Demet Özdemir'den Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Can Yaman ile İlgili İddialara Demet Özdemir’den Açıklama Geldi!

Can Yaman ile ilgili iddialara Demet Özdemir’den Açıklama geldi! Erkenci Kuş dizisinin setini birbirine kattığı iddia edilen Can Yaman ile ilgili rol arkadaşı Demet Özdemir bir açıklama yaptı. Dizi setini ziyaret eden hayranlarına elindeki fotoğraf makinesini fırlattığı iddia edilen Can Yaman’ın asıl mağdur olan taraf olduğunu söyleyen Demet Özdemir, neler yaşandığını anlattı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Bardak Fırlatan Can Yaman’ın Davası Sonuçlandı!

Can Yaman ile ilgili iddialara Demet Özdemir’den Açıklama geldi!

Can Yaman ile ilgili iddialara Demet Özdemir’den Açıklama geldi! Geçtiğimiz gün oyuncu arkadaşı Selen Soyder’i darp ettiği iddiasıyla yargılandığı mahkemeden ceza alan oyuncu Can Yaman hakkında ortaya atılan yeni iddia magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

İddialara göre Can Yaman, rol aldığı Erkenci Kuş dizisinin setinde çekimleri ziyaret eden bir izleyicinin sözleri üzerine çok sinirlenerek seti birbirine kattı.

Anadolu Yakası’nda gerçekleştirilen çekimleri yakından izlemek için seti ziyaret eden bir izleyicinin, “Bu Demet Özdemir de Can Yaman’da ne buluyor?” sözleri üzerine Yaman’ın ortalığı birbirine kattığı ve elinde bulunan fotoğraf makinesini izleyiciye fırlattığı iddialarına Demet Özdemir’den bir açıklama geldi.

Can Yaman'ın Erkenci Kuş setini birbirine kattığı iddialarına Demet Özdemir'den açıklama geldi.
Can Yaman’ın Erkenci Kuş setini birbirine kattığı iddialarına Demet Özdemir’den açıklama geldi.

Can Yaman Kimdir?

Sette bulunan izleyiciye fırlattığı fotoğraf makinesinin dizide rol alan bir yardımcı oyuncuya geldiği ve hastaneye kaldırıldığı iddiaları hakkında konuşan Demet Özdemir, yaşanan olayları yalanladı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile iddialara açıklık getiren oyuncu Demet Özdemir, şiddetin söz konusu dahi olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

“Bugün haberlerde “hayran” adı altına bahsi geçen kişi sete izinsiz girip hakaretler savurup, uyarıldığı halde setten uzaklaşmamıştır… Kaydı kesip Can’ın kolundan tutup bana laf atmıştır, Can da ‘sözde’ hayrandan kolunu kurtarmaya çalışırken fotoğraf makinesi elinden düşmüştür. Can Yaman ve ‘Erkenci Kuş’ ekibi asıl mağdur olan taraftır. Negatif bir fiziksel temas, hakaret hiç bir zaman sevgi gösterisi olmaz. 0 kişiye şiddet söz konusu dahi olmamıştır. Her zaman sete ziyarete gelenleri sevgiyle kucaklayan partnerim için çıkan yalan haberleri aydınlatmak istiyorum ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim.”

Demet Özdemir kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler