Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'ndan Itır Esen'e Jet Yanıt

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’ndan Itır Esen’e Jet Yanıt

Şeyma Subaşı’ndan Itır Esen’e jet yanıt. Magazin dünyasında bir süredir Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı konuşulan Itır Esen, Şeyma Subaşı’na yaptığı göndermeyle dikkat çekmişti. Itır Esen’in Şeyma Subaşı’nın sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşım konuşulurken, Subaşı’ndan jet bir yanıt geldi. Sosyal medya hesaplarında oldukça ses getiren bu atışmada neler oldu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Itır Esen’den Şeyma Subaşı’na Şok Gönderme!

Şeyma Subaşı’ndan Itır Esen’e jet yanıt

Şeyma Subaşı’ndan Itır Esen’e jet yanıt. Geçtiğimiz Kasım ayında Şeyma Subaşı ile ani bir kararla boşanan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın, bir süredir Itır Esen ile aşk yaşadığı konuşuluyordu.

Acun Ilıcalı ile ilişki yaşadığına dair çıkan haberler hakkında yorum yapmaktan kaçınan Itır Esen, önceki gün ünlü televizyoncunun eski eşi Şeyma Subaşı’na yaptığı göndermeyle dikkat çekmişti.

Şeyma Subaşı’nın sosyal medya hesabının hikaye bölümünden Elif Şafak’ın kitabı ile yaptığı ve “Yolda, trafikte, kafede, toplantı ya da arkadaşımı beklerken bana en iyi eşlik edecek şeyi yeni buldum Kitaplarımı da çanta, gözlük gibi artık yanımdan ayırmıyorum.” paylaşımına gönderide bulunan Itır Esen, “Kitaplar aksesuar değidir” yorumunda bulundu. 

Itır Esen’in yaptığı gönderme sonrasında Şeyma Subaşı’ndan yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile dikkat çeken ünlü isim, Itır Esen’in hamlesi üzerine kitaptan bir bölüm ile cevap verdi.

Sosyal medya hesabının hikaye kısmından Elif Şafak’ın kitabıyla atıfta bulunan Şeyma Subaşı’nın, “Esasa kirlilik, dışta değil içte, kisvede değil kalpte olur. Onun dışındaki her leke ne kadar kötü görünürse, yıkandı mı temizlenir, suyla arınır. Yıkamakla çıkmayan tek pislik kaplerde yağ bağlamış haset ve art niyettir.” sözlerinin bulunduğu sayfayı paylaşması dikkat çekti. 

Şeyma Subaşı'nın yeni paylaşımı,Itır Esen'e cevap olarak değerlendirildi.
Şeyma Subaşı’nın yeni paylaşımı,Itır Esen’e cevap olarak değerlendirildi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma – Itır kavgasına şarkıcı Hatice’de karıştı!

Itır Esen ile Şeyma Subaşı’nın paylaşımları bir anda magazin gündeminin baş köşesine otururken, yaptığı sivri çıkışlarla dikkat çeken şarkıcı Hatice’de yorumuyla dikkat çekti.

Itır Esen’in, “Kitaplar aksesuar değildir” paylaşımına yorum yapan şarkıcı Hatice, “Sen de Acun’un yanında aksesuar gibi geziyorsun tatlım buna ne demeli! Bence laf atarken biraz düşün.” yorumunda bulundu. 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler