Ana SayfaÜnlülerItır Esen'den Şeyma Subaşı'na Şok Gönderme!

İlgili Postlar

Itır Esen’den Şeyma Subaşı’na Şok Gönderme!

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı boşanmasından sonra, Acun Ilıcalı’nın adı Itır Esen ile aşk dedikodularına karışmıştı. Magazin gündemi bu haber ile çalkalanırken, ikiliden net bir cevap gelmemesi herkesi oldukça şaşırttı. Itır Esen, Acun Ilıca’nın eski eşi Şeyma Subaşı’na nasıl bir göndermede bulundu? Detaylar haberimizde…

Şeyma Subaşı’nın O Sözleri Anneleri Ayağa Kaldırdı!

Itır Esen’den Şeyma Subaşı’na Şok Gönderme!

Şeyma Subaşı Kimdir?

Güzellik yarışmasında tacının elinden alması ile gündeme gelen ve herkes tarafından tanınan Itır Esen’in adı Acun Ilıcalı ile anıldı. İkilinin aşk yaşadığı konuşulduktan sonra herhangi bir yalanlama gelmedi hatta Acun Ilıcalı, Itır Esen’i sosyal medyada takip etmesiyle gündeme geldi. Olaylardan sonra gözler Şeyma Subaşı’na çevrilse de Subaşı bu konu hakkında sessiz kalmayı tercih etti.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Tüm bu gelişmelerin ardından Itır Esen, Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz yıl tek celsede boşandığı Şeyma Subaşı’na göndermede bulundu. Esen, sosyal medyada yeni akım olan kitapları aksesuar olarak kullanma modasına uyan Subaşı’na”Kitaplar aksesuar değildir” yorumuyla göndermede bulunmasıyla magazin gündemine oturdu. Şeyma Subaşı’nın, Itır Esen’e ne cevap vereceği merak ediliyor.

Itır Esen'den Şeyma Subaşı'na Şok Gönderme!
Itır Esen’den Şeyma Subaşı’na Şok Gönderme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler