Ana SayfaÜnlülerTuğba Ekinci Can Yaman'a Ateş Püskürdü!

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci Can Yaman’a Ateş Püskürdü!

Tuğba Ekinci Can Yaman’a ateş püskürdü! Erkenci Kuş dizinin setini ziyarete gelen izleyicisine şiddet uyguladığı iddia edilen Can Yaman’a, ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci ateş püskürdü. Yaptığı sivri çıkışlarla sık sık gündem olan güzel şarkıcı, Can Yaman hakkında “Jön falan değilsin, erkek adam saçında röfleyle gezmez” sözleriyle dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Tuğba Ekinci’nin Acun Ilıcalı’yı övdüğü paylaşım sosyal medyayı salladı

Tuğba Ekinci Can Yaman’a ateş püskürdü!

Tuğba Ekinci Can Yaman’a ateş püskürdü! Ünlü oyuncu Can Yaman’ın, rol aldığı Erkenci Kuş dizisinin setini birbirine kattığı iddiaları magazin gündeminde büyük ses getirdi.

Ünlü oyuncu Can Yaman hakkında, çekimleri seyretmek üzere sete gelen bir izleyiciyle tartıştığı ve elinde bulunan fotoğraf makinesini üzerine fırlattığı iddia edilmişti.

Bir izleyicinin “Bu Demet Özdemir’de Can Yaman’da ne buluyor?” sözleri üzerine Can Yaman’ın ortalığı birbirine kattığı haberleri hakkında açıklama yapan oyuncu Demet Özdemir, şunları söylemişti:

“Bugün haberlerde “hayran” adı altına bahsi geçen kişi sete izinsiz girip hakaretler savurup, uyarıldığı halde setten uzaklaşmamıştır… Kaydı kesip Can’ın kolundan tutup bana laf atmıştır, Can da ‘sözde’ hayrandan kolunu kurtarmaya çalışırken fotoğraf makinesi elinden düşmüştür. Can Yaman ve ‘Erkenci Kuş’ ekibi asıl mağdur olan taraftır. Negatif bir fiziksel temas, hakaret hiç bir zaman sevgi gösterisi olmaz. 0 kişiye şiddet söz konusu dahi olmamıştır. Her zaman sete ziyarete gelenleri sevgiyle kucaklayan partnerim için çıkan yalan haberleri aydınlatmak istiyorum ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim.”

Tuğba Ekinci, yaptığı paylaşımda Can Yaman'a ateş püskürdü.
Tuğba Ekinci, yaptığı paylaşımda Can Yaman’a ateş püskürdü.

Tuğba Ekinci kimdir?

Senden 20 tane var, akıllı ol!

Can Yaman hakkında çıkan iddiaların basın ayansıması üzerine sosyal medya hesabından bir çıkışta bulunan şarkıcı Tuğba Ekinci, ünlü oyuncu Can Yaman’a adeta ateş püskürdü.

Oyuncu Can Yaman’a, “Beni iyi tanı! Unutma sözlerimi” diyerek seslenen Tuğba Ekinci, şunları söyledi:

“Beni iyi tanı! Unutma sözlerimi. Kimin çocuğusun bilmiyorum, aileni tanımam. Çok şımarıksın. Ne oldum delisi senden iyi. Babandan dayak yememişsin. Daha önce kıza bardak attın, şimdi de bu şekildesin. Yazık o boya, posa! Bu ülke sana para kazandırıyor. Jön falan da değilsin. Erkek adam saçı röfleyle gezmez. Bu senaryodan sonra da yemez bu saçın. Başka senaryolarda bir halta da benzemiyorsun röflesiz. Senden 20 tane var, akıllı ol! Etraf saf küçük kızlardan ibaret değil Can oğlum.”

Can Yaman Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler