Ana SayfaÜnlülerTuğba Ekinci'nin Acun Ilıcalı'yı övdüğü paylaşım sosyal medyayı salladı

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci’nin Acun Ilıcalı’yı övdüğü paylaşım sosyal medyayı salladı

Tuğba Ekinci’nin Acun Ilıcalı’yı övdüğü paylaşım sosyal medyayı salladı… Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve çıkışları ile sık sık gündeme gelen Tuğba Ekinci, Acun Ilıcalı paylaşımı ile dikkat çekti. Acun Ilıcalı’nın kızı ile birlikte çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Tuğba Ekinci, Ilıcalı’ya övgüler yağdırması ile sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Detaylar haberimizde…

Tuğba Ekinci’nin Yeni Sevgilisi Kim?

Tuğba Ekinci’den dikkat çeken paylaşım

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan, sık sık yaptığı paylaşımlar ve sivri çıkışları ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, son paylaşımı ile yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tuğba Ekinci, Acun Ilıcalı’nın kızı ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını kendi sosyal medya hesabında yayınladı.

Tuğba Ekinci kimdir?

Tuğba Ekinci’nin Acun Ilıcalı’yı övdüğü paylaşım sosyal medyayı salladı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın, boşandığı eşi Şeyma Subaşı ile birlikteliğinden dünyaya gelen küçük kızı Melisa ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Tuğba Ekinci, paylaşımına “Kendini fazla tanımam fakat mükemmel baba. Örnek olsun Türk erkeklerine sizce nasıl?” notunu ekleyerek Ilıcalı’ya övgü dolu sözler etti.

Acun Ilıcalı kimdir?

Tuğba Ekinci'nin Acun Ilıcalı'yı övdüğü
Tuğba Ekinci’nin Acun Ilıcalı’yı övdüğü

Tuğba Ekinci’ye eleştiriler

Tuğba Ekinci’nin, Acun Ilıcalı’ya övgüler yağdırdığı paylaşımı sosyal medyayı salladı. Ekinci’nin bu paylaşımına takipçilerinden “Şeyma çok kızacak”, “Acun’un bundan haberi var mı?”, “Acun medyaya iş başvurusunda mı bulunacaksın?”, “Nafaka sırası bende sevinci bu” gibi yorumlarda bulundular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler