Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 67.bölüm 2.Fragmanı Esma Sultana Garip ve Süreyya'dan Destek!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 67.bölüm 2.Fragmanı Esma Sultana Garip ve Süreyya’dan Destek!

Star Tv’de Cuma akşamlarının sevilen dizisinde Esma hanım alzheimer hastası olduğunu öğrenmişti ama henüz kimseyle bu rahatsızlığını paylaşmamıştı. Yeni bölümde neler olacak?. İstanbullu Gelin 67. fragmanı, Esma Sultana Garip ve Süreyya’dan destek geliyor.

İpek Bilgin Kimdir?

İstanbullu Gelin 67. Bölüm 2.fragmanı Esma Sultana Garip ve Süreyya’dan destek!

Star Tv’de Cuma akşamlarının sevilen dizisinde Esma hanım alzheimer hastası olduğunu öğrenmişti ama henüz kimseyle bu rahatsızlığını paylaşmamıştı. Yeni bölümde neler olacak?. İstanbullu Gelin 67. fragmanı, Esma Sultana Garip ve Süreyya’dan destek geliyor.

67. bölüm 1. fragmanda Esma Sultan, çocuklarına Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyler. Herkeste şaşkınlık yaratan bu kararın sebebine ise Nurgül ulaşır ve Süreyya’ya Esma’nın hasta olduğunu söyler.  Adem,  Güneş’e haksızlık ettiğini düşündüğünden dolayı ona karşı bir adım atar. Dilara’nın şüpheleri iyice artmış ve Senem Adem ile Güneş arasındaki gerçeği bildiği ve Dilara’ya söylemediği için huzursuzluk yaşar. Garip ise kendisi için bir seçim yapmıştır. Gerçeği bilen Nurgül ve Süreyya gerçeği Garip Bey’e anlatmaya karar verirler.

Tamer Levent Kimdir?

İstanbullu Gelin 67. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde, Esma alzheimer hastası olduğunu öğrenen Süreyya’ya sert çıkarak ‘Çocuklarımın ne zaman bilmesi gerektiğine sakın benden önce karar verme’ diyor. Garip ise ayrılık kararı alan Esma’nın karşısına çıkarak, ‘Benim hafızam ikimize de yeter’ diyor. Esma ise Süreyya’ya ‘Biz her şeyi beraber sırtlanacağız anne’ diyerek Esma Hanım’a destek oluyor.

İstanbullu Gelin Son Bölümde Neler Olmuştu?

Esma Sultan hastalığını öğrenince dünya başına yıkıldı ve her şeyi unutacağını düşünerek bir defter tutmaya başladı. Esma, Garip’i unutacağı endişesiyle yıllar önce aşklarının başladığı Pastahane ye çağırarak ayrılmak istediğini söyledi. Garip bu ayrılık kararına anlam veremedi. Esma, yüzüğü parmağından çıkararak masaya bıraktı “bizim hikayemiz buraya kadarmış”dedi. Bu arada Emir’in içine kapanması ve kaybolması Faruk’u derinden sarstı. Fikret, suçluluk duygusuyla Adem’e ulaşmaya çalışır. Dilara, Adem’in hayatında başka biri olduğunundan şüphelenir ve  bunu Senem’le paylaşır. Senem parçaları birleştirir ve Güneş’ten şüphelenir.

Aslı Enver kimdir?

Özcan Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler