Ana SayfaKimdirTuğba Ekinci kimdir?

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci kimdir?

‘O Şimdi Asker’ şarkısı ile hayatımıza giren ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci kimdir? Son zamanların en çok merak edilen isimlerinden biri olan Tuğba Ekinci, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, kariyerinde hangi çalışmaları gerçekleştirdi? Tuğba Ekinci hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Tuğba Ekinci nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Tuğba Ekinci, 4 Haziran 1976 tarihinde Kars’da dünyaya geldi. İki çocuklu bir ailenin ikinci kızı olarak doğan Ekinci’nin annesi hemşire, babası ise İTÜ İnşaat Mühendislik Fhendisidir. İlerleyen yıllarda İstanbul’a yerleşen Tuğba Ekinci, Pendik Lisesi mezunudur.

Nasıl ünlü oldu?

Tuğba Ekinci’nin ünlü olması, Osman Sıvan sayesinde oldu. Bodrum’da bir dizi çeken Osman Sınav, Tuğba Ekinci’yi görünce teklifte bulundu. Bunun üzerine Ekinci, 1994 yılında Çarkıfelek isimli yarışmada bir süre hostes olarak çalıştı. Ardından aynı yıl güzellik yarışmasına katıldı. Elemeleri kazanıp ilk yirmi aday arasına girmeyi başaran Tuğba Ekinci, babasından onay alamayınca yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Sonrasında, uzunca bir süre Kral TV’de VJ’lik yaptı.

Nasıl şarkıcı oldu?

Tuğba Ekinci’nin şarkıcılık kariyerine başlaması ise, Erol Köse sayesinde oldu. Ekinci, Özcan Şenyaylar’dan özel şan dersleri almaya başladı. Ancak, Erol Köse ile anlaşamadı. Müzik kariyerinde ilerlemeye kararlı olan Tuğba Ekinci, 2005 yılında Şahin Özer’den ilk albümünü çıkardı. ‘O Şimdi Asker’ isimli bir albüm çıkaran Tuğba Ekinci, büyük bir çıkış yakaladı ve bir anda ünlü oldu.

Tuğba Ekinci’nin evlilikleri

Tuğba Ekinci, 2002 yılında basketbolcu Fatih Özbilen ile nikah masasına oturdu. Ancak, ilerleyen yıllarda evliliğinde sorunlar yaşamaya başladı. Fatih Özbilen ile beş yıl evli kalan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, 2007 yılında boşandı.

Tuğba Ekinci’nin albümleri:

2005 – O Şimdi Asker

2007 – Boynuz

2008 – Condom

2010 – Yanma Demezler

2011 – 100 Derece

2013 – Hadi Kızım

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler