Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen'den Metin Hara'nın kitabına ilginç eleştiri "fos"

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen’den Metin Hara’nın kitabına ilginç eleştiri “fos”

Yeliz Yeşilmen’den Metin Hara’nın kitabına ilginç eleştiri… Yeliz Yeşilmen, Metin Hara’nın kitabını okuduğunu anlatırken değindiği tespitler ile dikkat çekti. Yeşilmen, Hara’nın kitabı hakkında “fos” yorumunda bulundu. Detaylar haberimizde…

Yeliz Yeşilmen’in Çok Konuşulacak Doğum Günü Partisi!

Yeliz Yeşilmen’den Metin Hara’nın kitabı hakkında eleştiri

Evlendikten sonra Adana’ya yerleşen ve yaşamaya devam eden Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde İstanbul Nişantaşı City’s AVM’de alışveriş turundayken basın mensuplarının objektifine yansıdı. Yeşilmen, Metin Hara’nın kitabı hakkında eleştiride bulunurken “Çok satan kitaplar okudum, reklamına kanıp alıyorsunuz, tamamen fos! Artık ben de yazacağım, hele bazı kıtalar var inanın çocuk kitapları ve hikayeleri romanları bile daha öğretici. Mesela Metin Hara’nın ilk kitabı; bana biri anlatsın bu kitap neyi anlatıyor? ‘Gittim pencereyi açtım, temiz hava soludum, vitaminimi aldım’ diye diye gidiyor. Hiçbir şey anlamadım, reklamcılar kitap dünyasını ele geçirmiş, o kadar boş kitap var ki, hiç anlamıyorum. İnanın çocuk hikaye kitapları bile daha öğretici, ‘çok satanlar’ diye alıyorsun tamamen boş, Adriana Lima sayesinde tanıdım para verip aldım, ama hata ettim.” diye konuştu.

Yeliz Yeşilmen kimdir?

Adana’dan herkese hitap edip yönetiyorum. Beni çekemeyen çok

İnternet sayfasından kendini hayranlarına anlatmaya çalıştığını da ifade eden Yeliz Yeşilmen “Adana’dan buralara yetişiyorum. Adana’dan herkese hitap edip yönetiyorum. İnternetteki paylaşımlarımdan birçok yorum da geliyor, yalan yanlış yazanlar da çok ama ben takmıyorum. İzleyip bakıyorlar 350 bin kişi giriyor ama beğeni atmıyorlar, beni çekemeyen çok. Adana’dan Türkiye gündemini belirlerken onlar benimle aşık atmaya kalkıyor! Bu camiada bir Hülya Avşar, iki İbrahim Tatlıses, üç benimdir. Herkes yerini bilsin.” dedi.

Metin Hara kimdir?

Yeliz Yeşilmen, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. Sık sık paylaşımları ile dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler