Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman: Almeda'nın Sancıları Başladı!

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman: Almeda’nın Sancıları Başladı!

Tolgahan Sayışman: Almeda’nın sancıları başladı! 2017 yılında Almeda Abazi ile nikah masasına oturan Tolgahan Sayışman, baba olmak için gün sayıyor. Tolgahan Sayışman baba oldu mu? sorularının arttığı bu dönemde magazin haberleri muhabirleri tarafından görüntülenen ünlü oyuncu, eşi Almeda’nın sancılarının başladığını söyledi. Son günlerde çok konuşulan ünlülerin bebeklerine sosyal medya hesabı açması hakkında da konuşan Tolgahan Sayışman, “Almeda baktı bizimkinin adına hesaplar alınmış. Geç kaldık.” yorumunda bulundu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman’ın Bebekleri Göründü!

Tolgahan Sayışman: Almeda’nın sancıları başladı!

Tolgahan Sayışman: Almeda’nın sancıları başladı! Almeda Abazi ile 13 Şubat 2017 yılında Los Angales’ta dünya evine giren ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz Ekim ayında bebek müjdesini vermişti.

Rutin olarak gittiği Check-up sırasında hamile olduğunu öğrenen Almeda Abazi, büyük bir sürpriz yaşamıştı.

Almeda Abazi – Tolgahan Sayışman çifti anne – baba olmak için gün sayarken, Tolgahan Sayışman önceki gün magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Keyifli hali ile dikkat çeken ünlü oyuncu, yaptığı ayaküstü sohbette eşi Almeda Abazi’nin sancılarının başladığını söyledi.

Son günlerde çok konuşulan ünlü isimlerin daha bebekleri doğmadan açtıkları sosyal medya hesapları hakkında yorum yapan Tolgahan Sayışman, çok geç kaldıklarını ifade ederek şöyle söyledi:

“Oğlumuza sosyal medya hesabı açmak aklımıza gelmedi. Sonrasında Almeda baktı bizimkinin adına hesaplar alınmış. Geç kaldık.”

Tolgahan Sayışman - Almeda Abazi çifti, ilk bebeklerini kucaklarına alacakları günü sabırsızlıkla bekliyor.
Tolgahan Sayışman – Almeda Abazi çifti, ilk bebeklerini kucaklarına alacakları günü sabırsızlıkla bekliyor.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Eşimin doğum sancıları başladı

Hamilelik sürecinin son günlerinde olduklarını ve Almeda Abazi’nin doğum sancılarının başladığını ifade eden Tolgahan Sayışman, “Çocuğu bekliyoruz. Sürecin sonuna yaklaştık. Eşimin doğum sancıları başladı. Önümüzdeki haftadan sonra tetikteyiz. Hamilelik dönemi, benim için keyifli oldu diyebilirim.” ifadesini kullandı. 

Hamilelik sürecinin en keyifli yanının eşi Almeda Abazi’nin aşerme süreci olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, “Zor tarafı Almeda için geçti. Ama o da korktuğumuz kadar zor bir hamilelik süreci geçirmedi çok şükür. Çocuk büyüdü, karnı belirginleşti. Almeda için en keyifli tarafı aşermeydi.” dedi.

Baba olacağı için heyecanlı olduğunu ifade eden Tolgahan Sayışman, internetten de araştırma yaptığını söyleyip “İnternetten çocuğa dair şeylere bir bakındım. Babama da danıştım. Genel bir bilgiye sahip oldum. Yaşayıp, göreceğiz. Oğlumuza sosyal medya hesabı açmak aklımıza gelmedi. Sonrasında Almeda baktı bizimkinin adına hesaplar alınmış. Geç kaldık.” diyerek duygularını paylaştı. 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler