Ana SayfaÜnlülerGeçen Ay En Çok Okunan Haberler - Mart 2019

İlgili Postlar

Geçen Ay En Çok Okunan Haberler – Mart 2019

Geçen ay en çok okunan haberler – Mart 2019 . Her gün birbirinden farklı gelişmelerin yaşandığı magazin dünyasında, geçtiğimiz ay en çok okunan haberleri sizler için derledik. İşte Mart 2019’da en çok okunan haberler ve konuşulan ünlüler…

Geçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Şubat 2019

Geçen ay en çok okunan haberler – Mart 2019

Demet Akbağ’ın Eşi Zafer Çika’nın Vefatı Ünlüleri Yasa Boğdu

Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın vefatı ünlüleri yasa boğdu. Dün akşam İzmir, Çeşme yolu üzerinde geçirdiği trafik kazası sonucu Zafer Çika’nın hayatını kaybetmesi, ünlüler dünyasını yasa boğdu. Ünlü sanatçı Demet Akbağ ile 20 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Zafer Çika, renkli kişiliği ile çok sevilen isimleri arasında yer alıyordu. Dün gece geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Zafer Çika’nın cenazesi ne zaman? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Poposunu Seyirciye Açarak Olay Olan Hatice’den İtiraf Geldi

Geçtiğimiz hafta, poposunu seyirci karşısında açarak Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yaratan şarkıcı Hatice, 2.sayfa programında samimi itiraflarda bulundu. Popçu Hatice’nin açıklamarı ve ayrıntıları Haberimizde, İşte Detaylar..

Demet Akbağ’ın Eşi Zafer Çika’nın Öldüğü Kazanın Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Usta oyuncu Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika,  trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmişti. Zafer Çika’nın hayatını kaybettiği kazanın detayları ortaya çıktı, Tüm Detaylar Haberimizde..

Özcan Deniz’den Boşanma Hakkında Paylaşım Geldi

Boşanmaları yılan hikayesine dönen ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile oğlu Kuzey’in annesi Feyza Aktan’ın sosyal medyadaki paylaşımları olay oldu. Son zamanlarda boşanmak üzere oldukları iddia edilen ünlü çift, sosyal medya profillerinden öyle bir paylaşım yaptılarki herkes şaşırdı. Detaylar Haberimizde..

Ata Demirer’den Duygulandıran Zafer Çika Paylaşımı

Ünlü Oyuncu Ata Demirer, meslektaşı oyuncu Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın trafik kazası sonrası ölüm haberini duyunca kahroldu. Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı’dan Şeyma Subaşı açıklaması!

Acun Ilıcalı’dan Şeyma Subaşı açıklaması! Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilıcalı, son dakika açıklaması yaptı. Boşandıkları günden bu yana attıkları her adım yakından takip edilen ünlü isimlerin son dönemlerde hakkında çıkan iddialara, Acun Ilıcalı cephesinden açıklama geldi. Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı hakkında hangi açıklamada bulundu? Haklarında gündeme gelen iddialar hakkında neler söyledi? İddialar doğru mu? Yoksa, iddiaları yalanladı mı? Olay hakkında merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Popçu Hatice İzleyicilere Neden Poposunu Açtı?

Yaptığı cesur paylaşımları ile sosyal medya hesabından gündemden düşmeyen popçu Hatice, Muammer Ketenci Defilesinde podyuma yaptığı hareketle Magazin Haberleri‘ne damgasını vurdu. Defileyi izleyenleri önce şaşırtıp sonra da adeta şoka sokan şarkıcı Hatice izleyicilere neden poposunu gösterdi? Detaylar Haberimizde..

Özcan Deniz ve Aslı Enver, İsrail Gezisini Neden İptal Etti

Star Tv ekranlarında severek izlenilen İstanbullu Gelin’in başrol oyuncusu Özcan Deniz ve Aslı Enver, İsrailli hayranlarıyla buluşmak için gidecekleri İsrail gezisini iptal etttikleri iddia edildi. Detaylar Haberimizde..

İstanbullu Gelin’de Damga Vuran Faruk ve Özgür Sahnesi!

Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin 75. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Heyecanlı bir bölüme imza atan İstanbullu Gelin’de ortalık karıştı. Faruk ve Özgür’ün sahnesi diziye damgasını vurdu. Detaylar haberimizde…

Sinem Öztürk Uslu Doğum Yaptı, Mustafa Öztürk aynı gün hem baba oldu hem dede.

2016 yılında Mustafa Uslu ile evlenen Sinem Öztürk, ikiz bebekleri Mustafa ve Kemal dünyaya gözlerini açtı, çift mutluluğunu sosyal medyada paylaştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler