Ana SayfaDedikoduGeçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Şubat 2019

İlgili Postlar

Geçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Şubat 2019

Geçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Şubat 2019… Geçtiğimiz ay sosyal medya için oldukça hareketli geçmişken sizlerde bundan anında haberdar olabildiniz. İşte geçtiğimiz ay sosyal medyada ve televizyon dünyasında yaşanan sırasıyla en çok okunan haberler.

Geçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Ocak 2019

Sosyal Medya Fenomeni Ünal Turan’a Hapis Şoku!

Daha önce otobanda tehlikeli hareketler sebebiyle para cezasına çarptırılan ve bu cezalar karşısında haksız olduğunu, yaptıklarının yanlış olduğunu kabullendi.

Buse Varol Doğum Planını Açıkladı!

Buse Varol doğum planını açıkladı! Geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla ünlü türkücü Alişan ile nikah masasına oturan Buse Varol, çok kısa bir süre sonra da bebek müjdesini vermişti. Yakın zamanda bir erkek bebek dünyaya getirecek olan oyuncu Buse Varol, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanarak doğum için planlarını anlattı.

Kenan Doğulu’dan Eşi Beren Saat’e Tepki!

Kenan Doğulu’dan eşi Beren Saat’e tepki! Ünlü sanatçı Kenan Doğulu ile iki yıl süren birlikteliğini 2014 yılında nikah masasına taşıyan oyuncu Beren Saat, dün yaptığı paylaşımla olay oldu. Sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız siyah beyaz bir fotoğrafıyla 35. doğum gününe özel bir mesaj paylaşan ünlü oyuncu, yaşadığı en karanlık doğum günü olduğunu ifade etti.

Seren Serengil Hayranlarından Dua İstedi!

Bir süredir eşi Yaşar İpek’le birlikte Hollanda’da tatil yapan Seren Serengil, şu sıralar anne olabilmek için tüp tedavisi görüyordu. Seren Serengil, son olarak tüp bebek tedavisine başladıklarını takipçilerine duyurmuştu.

Alp Kırşan Survivor’dan Neden Ayrıldığını Anlattı…

Acun Medya’nın birçok projesinde sunuculuk yapan Alp Kırşan’ın adı, son yıllarda  Survivor yarışmasıyla bütünleşmişti. Bu yıl Survivor’da olmayan Alp Kırşan, Suna Akyıldız’a verdiği röportajda yaşadıklarını tüm samimiyetiyle anlattı.

Alişan İle Buse Varol Çiftinin Bebeği Dünyaya Geldi!

Bu sabah doğuma gitmeden güzel oyuncu Buse Varol, sosyal medya paylaşımı ile duygusal anlara imza attı. Sosyal medya hesabının hikaye kısmından doğum öncesi yaptığı son hazırlıkları paylaşan Buse Varol, eşi Alişan’a seslenerek; hamile olarak uyandığı son günde duygusal paylaşımı ile dikkat çekti.

Erkenci Kuş Dizisinden İki Oyuncu Birden Ayrıldı!

Star TV’de cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi Erkenci Kuş’ta izleyicileri şaşırtacak şok ayrılıklar yaşandı. Geçtiğimiz gün 28. bölümüyle ekrana gelen dizinin sevilen iki oyuncusu diziden ayrıldıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdular. Erkenci Kuş dizisinden iki oyuncu birden ayrıldı.

Hazal Kaya İle Ali Atay Dünya Evine Girdiler Hazal Kaya’nın Gelinliği Çok Konuşulacak!

İki ünlü oyuncu Hazal Kaya ile Ali Atay, 5 yıllık mutlu beraberliğin ardından bu akşam nikah masasına oturdu. Çift, geçtiğimiz ay aile arasında nişanlanarak evliliğe doğru ilk adımı atmışlardı. Hazal Kaya ile Ali Atay dünya evine girdiler Hazal Kaya’nın gelinliği çok konuşulacak.

Bengü’nün Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

Bengü’nün bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Selim Selimoğlu ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Bengü’nün, bir süredir bebek sahibi olmak istediği ve tedavi gördüğü iddia ediliyordu. Evlendikten sonra anne olmak için vakit kaybetmeyen ünlü şarkıcı hakkında en son, geçtiğimiz Kasım ayında Ebru Gündeş ve Işın Karaca gibi birçok ünlünün doktoruna tedavi olmak üzere başvurduğu konuşulmuştu.

Acun Velayeti Neden Aldı Şeyma?

Acun velayeti neden aldı Şeyma? Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın ani bir kararla kızı Melisa’nın velayetini alması üzerine sosyal medya hesaplarında birçok iddia ortaya atıldı. Boşanma protokolüne göre anne Şeyma Subaşı’na verilen velayetin, çiftin ortak kararıyla Acun Ilıcalı’ya geçmesi üzerine ünlü magazinci Kenan Erçetingöz oldukça çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler