Ana SayfaÜnlülerAcun Velayeti Neden Aldı Şeyma?

İlgili Postlar

Acun Velayeti Neden Aldı Şeyma?

Acun velayeti neden aldı Şeyma? Acun Ilıcalı’nın 5 yaşındaki kızı Melisa’nın velayetini ani bir kararla Şeyma Subaşı’ndan alması, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Sosyal medya hesaplarında çeşitli iddialar öne sürülürken, ünlü magazinci Kenan Erçetingöz konu ile ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Melisa’nın Velayeti Acun Ilıcalı’ya Verildi!

Acun velayeti neden aldı Şeyma?

Acun velayeti neden aldı Şeyma? Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın ani bir kararla kızı Melisa’nın velayetini alması üzerine sosyal medya hesaplarında birçok iddia ortaya atıldı.

Boşanma protokolüne göre anne Şeyma Subaşı’na verilen velayetin, çiftin ortak kararıyla Acun Ilıcalı’ya geçmesi üzerine ünlü magazinci Kenan Erçetingöz oldukça çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Şeyma Subaşı’nın yaptığı basın açıklamasının ardından, “Sorun yoksa, Acun velayeti neden adı Şeyma?” diye soran Kenan Erçetingöz; Acun Ilıcalı’nın daha önce Subaşı’nı uyardığını iddia etti.

İşte Kenan Erçetingöz’ün o yazısı…

Geçtiğimiz Kasım ayında görülen boşanma davasında, velayet Şeyma Subaşı'na verilmişti.
Geçtiğimiz Kasım ayında görülen boşanma davasında, velayet Şeyma Subaşı’na verilmişti.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun verdiğin sözlere inanmamış, işi sağlama almış

“Kızı Melisa’nın velayetinin mahkeme kararıyla babası Acun’a geçmesinin ardından Şeyma Subaşı, Instagram’dan bir açıklama yapmış ve demiş ki;“Önemli olan velayetin kimde olduğu değil, kızımın ailesiyle birlikte sevgiyle büyümesidir. Acun Bey ve ben kızımız Melisa’yı birlikte büyütmeye devam edeceğiz. ”.. Peki anlamadığım konu, Melisa’nın sevgi ile büyümesinde şimdilik bir sorun yoksa, Acun mahkeme kararıyla velayeti niye aldı acaba?

26 Kasım’da medeni olarak biten evlilikte boşanmadan iki ay sonra mahkeme kararı ile kızının velayetini alma sebebi neydi? Üstelik, Şeyma’nın açıklamasına göre Melisa annesinde yaşamaya devam edecekmiş bir de! O zaman Acun Bey, bu kararı niye aldı Şeyma hanım? “Sevgilinle kafana göre takılırsan, davetlere gitmenin suyunu çıkarırsan, kızımı da aynı ortama sokarsan elinden alırım, bir daha da geri vermem” uyarısı olabilir mi? Acun’un, daha önceki tecrübelerinden artık verdiğin sözlere inanmayıp, işi sağlama almış olması olabilir mi? Hani sana Dubai’ye gitme demişti de, sen ondan habersiz gidip Instagram’a paylaşımlar koymuştun. Sevgilinin de orada olduğunu bilen Acun da şok olmuştu ya! O konu bitti gitti ama evlat konusu o şekilde gitmez Şeymacım.. Acun doğrusunu yapmış.”

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler