Ana SayfaÜnlülerMelisa'nın Velayeti Acun Ilıcalı'ya Verildi!

İlgili Postlar

Melisa’nın Velayeti Acun Ilıcalı’ya Verildi!

Melisa’nın velayeti Acun Ilıcalı’ya verildi! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz Aralık ayında boşandığı Şeyma Subaşı ile ortak çocukları olan Melisa’nın velayetini aldı. Boşanma protokolüne göre anne Şeyma Subaşı’da olan Melisa’nın velayeti, neden ünlü televizyoncuya verildi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Acun Ilıcalı Kanser Hastası Caner’in Hayalini Gerçekleştirdi!

Melisa’nın velayeti Acun Ilıcalı’ya verildi!

Melisa’nın velayeti Acun Ilıcalı’ya verildi! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun yıllardır birlikte olduğu ve Melisa adında bir kız çocuğu sahibi olduğu Şeyma Subaşı ile 2017 yılında nikah masasına oturmuştu.

2017 yılında Fransa’da rüya gibi bir düğünle evlendikten 14 ay sonra tek celsede boşanan çift, uzun süre boşanma protokolünün maddeleri ile gündemde yer almıştı.

Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı’nın 5 yaşındaki kızı Melisa’nın velayeti anne Şeyma Subaşı’na verilmişti.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, geçtiğimiz Kasım ayında tek celsede boşanmıştı.
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, geçtiğimiz Kasım ayında tek celsede boşanmıştı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı velayet kararını birlikte almış

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nın yurt dışı seyahatlerinin yoğunluğunu sebep göstererek Melisa’nın velayetinin kendisine verilmesi için mahkemeye başvurdu.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın anlaşarak bu karara vardıkları iddialar arasında yer alırken, mahkeme verilen başvuruyu kabul ederek Melisa’nın velayetinin baba Acun Ilıcalı’ya verilmesini onayladı.

Sözcü Gazetesinin iddiasına göre ise; Şeyma Subaşı’nın sık sık gerçekleştirdiği yurt dışı seyahatleri bu karara neden olurken, 5 yaşındaki Melisa’nın yerleşik bir düzene alışkanlık sağlayamaması ve kısa bir sürede içerisinde de okula başlayacak olması bu değişikliğe yol açtı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler