Ana SayfaDedikoduHazar Ergüçlü 19 Yaş Büyük Sevgilisiyle Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü 19 Yaş Büyük Sevgilisiyle Evleniyor Mu?

Kendisinden 19 yaş büyük Onur Ünlü ile ilişkisi magazin dünyasında uzunca konuşulan Hazar Ergüçlü’den, herkesin merakla beklediği evlilik açıklaması geldi. Hazar Ergüçlü, her şeye rağmen Onur Ünlü ile evleniyor mu? Hazar Ergüçlü’nün evlilik hakkında yorumunun detayları haberimizde…

Hazar Ergüçlü İsyan Etti! Ailem Onur’u Seviyor…

Hazar Ergüçlü 19 Yaş Büyük Sevgilisiyle Evleniyor Mu?

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz gün reklam yüzü olduğu firmanın ürün tanıtımını yaptı. Güzelliği ile her zaman örnek gösterilen Hazar Ergüçlü, herkes tarafından konuşulan, zaman zaman magazin dünyasında haberleri çıkan Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük sevgilisi Onur Ünlü hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Herkesin “evlilik” konusuyla alakalı merakını gideren güzel oyuncu, Onur Ünlü ile evlilik düşünüyor mu?

Onur Ünlü Kimdir?

Reklam yüzü olduğu markanın ürününü tanıtan Hazar Ergüçlü, muhabirlerin Onur Ünlü ile evlilik sorusuna cevap verdi. Evlenip evlenilmeyeceği sorulan güzel oyuncu, “Evlilik mi? Bilemiyorum. Şu an üzerine pek düşündüğümüz bir şey değil bu, gündemde olan bir şey değil. Bunu konuşmadık. Böyle kararlar önemli kararlar. Üzerine konuşmadık ve düşünmedik” dedi. Çok konuşulduğu konularına da değinen Ergüçlü, “Benim sıra dışı bulunan ilişkim her yerde konuşuluyor. Bugün iş konuşsak daha iyi olur. Bu benim hayatım ve ilişkim. Ben ilişkimin sadece ötekileştirildiği kadar öteki olmadığını biliyorum” sözleriyle kararlı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler