Ana SayfaÜnlülerOnur Ünlü ve Hazar Ergüçlü'den olay yaratan paylaşım! Hazar Ergüçlü neden mutsuz?

İlgili Postlar

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü’den olay yaratan paylaşım! Hazar Ergüçlü neden mutsuz?

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü’den olay yaratan paylaşım! Aralarındaki yaş farkı ile uzun zaman gündemin en çok konuşulan isimlerinden olan yönetmen Onur Ünlü ve oyuncu Hazar Ergüçlü çifti, sosyal medyada paylaştıkları video ile olay yarattı. Videoda dikkat çeken detay ne oldu? Takipçiler, hangi konuya değindiler? Hazar Ergüçlü neden mutsuz? Detaylar haberimizde…

Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük sevgilisi ile ilk kez el ele

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü aşkı tam gaz

45 yaşındaki ünlü yönetmen Onur Ünlü ve 26 yaşındaki güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, bir süredir aşk yaşıyor. İlk başlarda ilişkilerini gizlemek ve birlikte görüntü vermemek için ciddi mücadele veren iki ünlü isim, geçtiğimiz günlerde el ele poz vererek kurallarını yıktı. Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü, aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü’den ilginç paylaşım

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü çifti, yaptıkları sosyal medya paylaşımı ile günün en çok konuşulan isimleri haline geldiler. Gittikleri bir kafede yanındaki arkadaşlarına video çektiren ünlü çift, ilginç davranışları ile dikkat çekti. Onur Ünlü, kolunu omzuna attığı Hazar Ergüçlü’ye bakacağı yer konusunda değişik tarzda direktifler veriyorken, sevgilisi Hazar Ergüçlü’nün yüzünün asık olduğu dikkat çekti.

Onur Ünlü kimdir?

İşte Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü’nün o videodaki görüntüsü

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları, özellikle Hazar Ergüçlü’nün yüzünün asık olması ile ilgili “Hazar sanki Onur Ünlü’nün yanında zorla duruyormuş gibi bakıyor.”, “Hazar’ın mutsuzluğu yüzünden okunuyor.” şeklinde yorumlar yaptılar.

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ve başarılı yönetmen Onur Ünlü, bir süredir aşk yaşıyor. Aralarında 19 yaş fark bulunan ünlü çift, yaş farkı konusu ile uzun süre konuşuldu. Yaş farkını eleştirenler de oldu, destekleyenler de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler