Ana SayfaDedikoduÖzcan Deniz ve Aslı Enver, İsrail Gezisini Neden İptal Etti

İlgili Postlar

Özcan Deniz ve Aslı Enver, İsrail Gezisini Neden İptal Etti

Star Tv ekranlarında severek izlenilen İstanbullu Gelin’in başrol oyuncusu Özcan Deniz ve Aslı Enver, İsrailli hayranlarıyla buluşmak için gidecekleri İsrail gezisini iptal etttikleri iddia edildi. Detaylar Haberimizde..

Özcan Deniz’in evliliğinde Aslı Enver detayı göze çarptı

Özcan Deniz ve Aslı Enver, İsrail Gezisini Neden İptal Etti?

Televizyonda Star Tv ekranlarında beğenilerek izlenilen fenomen İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncusu yakışıklı oyuncu Özcan Deniz, kendisine ve ailesinin hayatına hedef alınarak yapılan tehditler aldığı sebebiyle İsrail gezisine katılmayacakları iddia edildi.

Özcan Deniz kimdir?

Tüm İsrail Özcan Deniz Hastası ile ilgili görsel sonucu

Yapımcı: “Konserler Planlandığı Üzere Yapılacak”

İsrail basında da çıkan haberlere göre sadece iki gösteri için tamıtamına 22 bin bilet sadece bir günde satılmıştı. 6 ve 7 Nisan tarihlerinde İsrail’de yapılması tasarlanan gösterinin organizatörleri; “Tehditler konusu bizim için tuhaf değil. Özellikle bir Türk yıldızına gelince, hepimizin alıştığı bir gerçektir. ‘İstanbullu Gelin’ çılgınlığı sadece İsrail’de büyüyor ve İsrailli hayranları dünyanın en büyükleri arasında. Elbette konserler planlandığı üzere yapılacak” şeklinde açıklama yaparak iddiaların asılsız olduğunu belirttiler.

Aslı Enver kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler