Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz'in evliliğinde Aslı Enver detayı göze çarptı

İlgili Postlar

Özcan Deniz’in evliliğinde Aslı Enver detayı göze çarptı

Geçtiğimiz hafta sessiz sedasız dünya evine giren Özcan Deniz ve Feyza Aktan’ın nikahına, Aslı Enver detayı damga vurdu. İşte o dikkat çekici detay…

Özcan Deniz’in nikahında Aslı Enver detayı

Özcan Deniz ve kendisinden 20 yaş küçük olan 7,5 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan, geçtiğimiz hafta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Zekeriyaköy’deki evlerinde sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Sade bir tören ile evlenmeyi tercih eden çiftin nikahına, sadece çok yakınları olan davetliler katıldı.

Feyza Aktan Özcan Deniz ile evlenir evlenmez soyadını değiştirdi

Feyza Aktan’ın elbisesini, Aslı Enver giymişti

Nikah töreninde Özcan Deniz siyah renk sade bir takım elbise giyerken, gelin Feyza Aktan siyah renk bir elbise giymeyi tercih etti. Ancak, Feyza Aktan’ın giydiği elbisenin dikkat çekici bir özelliği göze çarptı. Aktan’ın nikahta giydiği elbiseyi, Özcan Deniz’in İstanbullu Gelin dizisinde eşini Süreyya’yı oynayan Aslı Enver dizinin daha önceki bölümlerinde giymişti. Bu detay, nikaha damgasını vurdu.

Geçtiğimiz hafta nikah masasına oturan Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, bir buçuk ay sonra bebeklerini kucaklarına alacak.

Feyza Aktan kimdir?

Özcan Deniz ve Feyza Aktan çiftinin balayı detayları merak ediliyor. Çiçeği burnunda çift, Özcan Deniz’in başrolünü Aslı Enver ile paylaştığı Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin sezon finali yapması ile birlikte Haziran ayında bebekleri ile birlikte balayına çıkmayı planlıyor.

Özcan Deniz, bir buçuk ay kadar sonra kucağına almayı beklediği oğlu için kesenin ağzını açtı. Özcan Deniz ve Feyza Aktan çiftinin, daha önce Pelin Karahan, Şahan – Selin Gökbakar, Hakan – Eveliza Kosi gibi isimlerin tercih ettiği çok ünlü bir firma ile anlaştığı iddia ediliyor. Deniz çifti, bebek odaları için 70 bin lira ödeyecekmiş.

Özcan Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler