Ana SayfaÜnlülerÜnlü Çift ABD Semalarında…

İlgili Postlar

Ünlü Çift ABD Semalarında…

Her fırsatta sevgilisi Kerem Bursin’i çok özlediğini dile getiren Serenay Sarıkaya, sevgilisine kavuştu. Birlikte ABD turuna çıkan ünlü çift, Ulusal Parkı yerden izlemekle kalmadı, helikopter kiralayarak eyaleti kuşbakışı seyre daldı…

Magazin dünyasının gözde çifti Serenay Sarıkaya ile aşkı Kerem Bursin, önceki gün ABD’de tura çıktı. Amerika’yı yeniden keşfeden ünlü çift araçlarıyla Arizona’ya giderek, turistlerin uğrak yeri olan Büyük Kanyon’u ziyaret etti.

Amerika’yı Keşfe Çıktılar

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ‘Fİ-Çİ’ dizisinin final yapmasıyla soluğu sevgilisi Kerem Bursin ile Amerika’da aldı. Oyuncu çift, turistlerin uğrak yeri olan Büyük Kanyon’u ziyaret etti. Ulusal Park’ı yerden izlemekle kalmayan ikili, helikopter kiralayarak da eyaleti kuşbakışı seyre daldı. Saati ortalama bin 500 lira olan helikopterle ABD semalarında uçan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti bu anları da sosyal medya hesabı Instagram’da paylaştı. Geçtiğimiz günlerde dizisi final yapınca soluğu ABD’de alarak aşkıyla hasret gideren Sarıkaya, Bursin ile önümüzdeki günlerde de Vietnam, Kamboçya ve Meksika’ya gitmeyi planlıyor. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’ya sevgilisi Kerem Bursin’den bir de sabah sürprizi geldi. Pazar sabahı sevgilisi için kahvaltı sofrası hazırlayan Bursin’in sürprizine karşılık veren Sarıkaya, bu mutlu anını sosyal medya hesabından böyle paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler