Ana SayfaDedikoduÖzlem Yıldız, ilk kez yeni sevgilisiyle görüntülendi!

İlgili Postlar

Özlem Yıldız, ilk kez yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız yeni bir aşka yelken açtı. Yıldız, yeni sevgilisi ile birlikte ilk kez görüntülendi. Görüntülendiğini fark edince apar topar uzaklaştı. İşte detaylar…

Özlem Yıldız yeni sevgilisiyle birlikte kahvaltıda

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, önceki gün arkadaşları ve yeni sevgilisi ile birlikte Arnavutköy’de basın mensuplarının objektifine takıldı. Kahvaltı yapan Yıldız ve yeni sevgilisi, görüntülendiklerini fark edince birden panik oldu.

Özlem Yıldız kimdir?

Özlem Yıldız yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Görüntülenince panik olan Özlem Yıldız’ın yeni sevgilisi hemen masadan kalkıp uzaklaştı. Özlem Yıldız, sevgilisinin ardından üç dakika sonra masadan kalktı.

Sevgilisini de aldı uzaklaştı

Aracına binerek kafeyi terk eden Özlem Yıldız, 100 metre ileride kendisini bekleyen yeni sevgilisini de aracına alarak uzaklaştı.

Bir barışma haberi daha… Dört yıldır küs olan Demet Akalın ve Özlem Yıldız barıştı!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, 205 yılında armatör Sinan Serter ile dünya evine girmişti. Bu evliliğinden Demir ismini verdiği bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Evlilikleri çıkmaza girince anlaşamayan çift boşanma kararı aldı. Özlem Yıldız ve Sinan Serter çifti, 2013 yılının Ekim ayında yollarını ayırdı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü sunucu, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında hosteslik yapmıştı. O dönemde popüler olmaya başlamıştı. Hatta, Özlem Yıldız o zamanlar Mehmet Ali Erbil ile de nişanlanmıştı. Anlaşamayan çift, nişan yüzüklerini çıkarmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler