Ana SayfaÜnlülerÇocuklar Duymasın Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Çocuklar Duymasın 33. bölüm fragmanı yayında. Tutku’nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Yeni bölüm fragmanında en dikkat çeken olaylardan biri de Haluk’un saçlarını boyatması. İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Tutku’nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçlük çeken Haluk ile Meltem, eski günlerine dönebilmek için büyük bir çaba sarf etmişlerdi. Tutku’yu sonsuza dek kendilerinden uzaklaştırdıklarını düşünseler de bu, o kadar kolay olmaz. Zira Tutku, intikam için geri döneceğini belirtir ve kılık değiştirerek Alev adıyla geri döner.

Üstelik Meltem ile Haluk’un oğlu Havuç’un kız arkadaşı olarak gelir. Meltem, bir şeylerin döndüğünün farkındadır ve gerçekleri öğrenmek için bir dedektif tutar. Öğrenilen gerçekler, olayların seyrini değiştirir. Meltem, ailesini koruyabilmek için harekete geçmeye karar verir.

Haluk’un yeni saçlarıyla başı derde girer. Haluk’un yeni görünümü herkesi şaşkına uğratırken, Haluk bunu hesabını sormakta geri kalmaz.

 

Çocuklar Duymasın 33. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D’nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın dün akşam 32. bölümü ile ekrana geldi. Son bölümün ardından 33. yeni bölüm fragmanını da izleyici ile buluşturan dizide yine eğlenceli dakikalar izleyenleri bekliyor.

Çocuklar Duymasın 33. bölümü ile 25 Mart Pazar akşamı Kanal D’de…

 

https://youtu.be/B3GnHtFTWLY

 

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çocuklar Duymasın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde, Meltem’in kafasını karıştıran bir gelişme yaşanıyor. Havuç’un merak edlen kız arkadaşı Alev, sonunda sileye girer. Haluk ve Meltem’le tanışmaya gelen Alev kapıdan girdiği ilk andan itibaren Tutku’ya olan benzerliği ile dikkat çeker. Onu görür görmez büyük bir şaşkınlık yaşayan Meltem, şüphelenmeye başlar. Alev’in Tutku olabileceğini düşünen Meltem, hemen harekete geçer. Havuç ve Alev’in nasıl ve nereden tanıştıklarını merak eden Meltem, onu sosyal medyadan araştırmaya başlar. Ancak Alev’e dair hiç bir bilgiye ulaşamaz. Kafası iyice karışır.

Alev konusunda kafası karışan Meltem, bu konuda bir dedektife başvurur. Alev’in gerçek kimliğini ortaya çıkarmakta kararlıdır. Tüm şüphelerinin üzerine gider. Dedektiflik bürosundan bir telefon gelir. Gleen telefonda ise Alev’le ilgili çok önemli bir gelişme yaşandığı anlaşılır. Peki bu önemli gelişme nedir? Meltem, şüphelerinde haklı çıkacak mıdır? Tutku’nun maskesi düşecek midir?

Öte yandan son zamanlarda beyazlayan saçları konusunda eleştiri almaya başlayan Haluk, çare aramaya başlar. Bu konuda Dar Gömlek’in fikrini alır. Dar Gömlek ise beyazlayan saçlara iyi geldiğini söylediği bir şampuanı ona tavsiye eder. Haluk, onun sözünü dinleyerek bu şampuanı kullanmaya başlar. Ancak bu işin sonunda beklenmedik bir durum yaşanır. Sonuç, Haluk’u hiç mutlu etmez. Saçlarının yeni halini herkesten saklayan Haluk, evin içinde bile şapkayla dolaşmaya başlar.

 

Büyük Buluşma Yaşanıyor!

Tutku, Meltem onun gerçek yüzünü ortaya çıkardığında bir söz vermişti. Geri dönecek ve Meltem’in korkulu rüyası olacaktı. Tutku sözünü tuttu, baştan aşağıya değişti. Bam başka bir insan oldu. Havuç’la samimi arkadaş oldu… Şimdi sıra ailenin içine girmesindeydi. Başta Haluk ve Meltem olmak üzere, günlerdir herkes, Havuç’un arkadaşı Alev’i merak ediyordu. Büyük buluşma sonunda yaşanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler