Ana SayfaÜnlülerAsena Atalay Magazin D sunuculuğunu bıraktı! Yerine kim gelecek?

İlgili Postlar

Asena Atalay Magazin D sunuculuğunu bıraktı! Yerine kim gelecek?

Uzun zamandır Magazin D programını yapan Asena Atalay, programı bıraktı. Magazin D programının Asena Atalay’ın yerine gelecek yeni sunucusu kim olacak? Detaylar haberimizde…

Asena Atalay kimdir?

Asena Atalay sunuculuğu bıraktı

Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin’den boşandıktan sonra Kalan D ekranlarında yayınlanan Magazin D programında sunuculuk yapmaya başlamıştı. Uzun zamandır bu programda boy gösteren Atalay, programdaki görevinden ayrıldı.

Yapımcı duyurdu: Asena artık yok

Asena Atalay’ın Magazin D programından ayrıldığını, yapımcı Timuçin Güner duyurdu. Konu hakkında açıklama yapan Güner, “O dönem bu işe ikna etmek 1 ayımı aldı. Şu an 26 yaşında Asena, çok yakınlarının görüp bildiği merhametli ve çok güzel bir kalbi var. O yüzden her şeyden önce arkadaş olduk. 200 bölüm canlı yayın herkese nasip olmaz… Ne kaprisi vardır ne şımarıklığı… Başka işler yapmak istedi şimdilik yuvadan uçtu.” dedi.

Asena Atalay’ın Aklı Hala Caner’de Mi?

Magazin D’de Asena Atalay’ın yerine kim gelecek?

Magazin D programındaki sunuculuk görevinden ayrılan Asena Atalay’ın yerine gelecek ismin Çağla Şıkel olduğu öğrenildi. İddiaya göre; Asena Atalay’ı  yerine Çağla Şıkel gelecek.

Çağla Şıkel kimdir?

Asena Atalay, son olarak eski eşi Beşiktaşı’ın yıldız futbolcu Caner Erkin’in geçtiğimiz yıl yurt dışında nikah masasına oturduğu ünlü oyuncu Şükran Ovalı’nın hamilelik haberinin duyulmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler