Ana SayfaÜnlülerMehmet Akif Alakurt, Ece Erken ve Bircan Bali'yi Neden Dağ Başına Çağırdı?

İlgili Postlar

Mehmet Akif Alakurt, Ece Erken ve Bircan Bali’yi Neden Dağ Başına Çağırdı?

Geçtiğimiz günlerde Türk kadınları hakkında yaptığı şok açıklamalar la sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki çeken ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt cephesinde yeni gelişme var. Mehmet Akif Alakurt, ünlü sunular Ece Erken ve Bircan Baliyi yaptığı duyuruyla dağ başına çağırdı. Detaylar Haberimizde..

Mehmet Akif Alakurt Paylaşımıyla Pes Dedirtti!

Mehmet Akif Alakurt, Ece Erken ve Bircan Bali’yi Neden Dağ Başına Çağırdı?

Geçtiğimiz hafta, kendi sosyal medya hesabından Türk kadınlarıyla ilgili yaptığı paylaşımla Türkiye’ye damgasını vuran  Mehmet Akif Alakurt, yıldızının bir türlü barışmadığı ünlü sunucu Ece Erken’e Instagram hesabından bir duyuru yaparak ünlü sunucu Bircan Bali ile röportaj yapmak istediğini iletti.

Mehmet Akif Alakurt kimdir?

Ece Erken kimdir?

Mehmet Akif Alakurt, Duyuruyla Ece Erken’e Seslendi!

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan severek izlenen Söylemezsem Olmaz programının ünlü sunucuları Bircan Bali ve Ece Erken, geçtiğimiz günlerde Türk kadınlarına hakaret eden ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt’a ekranlardan sitem etti. Karşılıklı olarak birbirlerini suçlayan her iki tarafın atışmasında bugün yeni bir gelişme yaşandı. Mehmet Akif Alakurt, Instagram hesabından bir duyuru yaparak ünlü sunucu Ece Erken’e seslendi.

Alakurt: “Dağ Yamacında Röportaj Yapmak İstiyorum”

Oyuncu Mehmet Akif Alakurt yaptığı paylaşımında, “Duyurudur. Ece Erken yanınızdaki kız ve sadece bir kameraman olmak şartıyla benim istediğim bir dağ yamacında röportaj yapmak istiyorum” dedi.

Bircan Bali kimdir?

İşte Mehmet Akif Alakurt’un  Ece Erken ve Bircan Bali’yi Dağ Başına Çağırdığı Paylaşımı;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler