Ana SayfaÜnlülerMüge Anlı Canlı Yayında Ne Diyeceğini Bilemedi

İlgili Postlar

Müge Anlı Canlı Yayında Ne Diyeceğini Bilemedi

Müge Anlı programında yaşanan olaylar herkes tarafından şaşkına uğratmaya devam ediyor. Asım Bayram’ın 8 parçaya ayrılarak gömüldüğü ortaya çıkınca Müge Anlı canlı yayında ne diyeceğini bilemedi. Adım Bayram’a ne oldu? Kim neden öldürdü? Olayın detayları haberimizde…

Müge Anlı Canlı Yayında Ne Diyeceğini Bilemedi

Müge Anlı’da sırrı çözülmeye çalışan Asım Bayram olayı açıklığa kavuştu. Bir izleyicinin Antalya Kepez’deki bölgede insana ait olduğu tahmin edilen bulguya rastladığı ortaya çıktı. Olay yeri inceleme ekibi insan cesedi olduğunu doğruladı ve cesedin Asım Bayram’a ait olduğu kesinleşti. Asım Bayram’ın bedeni 8 parçaya bölünerek gömülmüş bulundu. Asım Bayram’ın olayında herkesi şoka uğratan olay ise cesedin 8 ayrı parçaya bölünmüş olması.  Cinayeti en büyük iki şüphelisi Emlakçı Murat ve Asım beyin beraber yaşadığı Ferluga Hanım. İddialar bu cinayetten Ferluga Hanım’ın haberi olması.

Müge Anlı canı yayında konuyla alakalı ne diyeceğini şaşırdı. Anlı “Oradan bulunan ceset Asım Bayram’a ait çıktı. Asım Bayram’ın vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Ceset bütün değildi ceset 8 parçaya ayrılarak oraya gömülmüştü. Hakikaten bu durum bizi şoke etti. Yani 82 yaşındaki bir adamı bu şekilde öldürmenin anlamı nedir nasıl vahşettir.” açıklamasını yaptı.

Bu olaya anlam veremediğini açıklayan Müge Anlı açıklamasına”Nasıl bir akıl nasıl bir vicdan nasıl ruh bunu yapar.Bizim ilk aklımıza gelen uyuşturucu etkisi altında cinayetin işlendiğini düşündük. Çünkü gerek yok yani ne gibi bir gerekçe olabilir. Daha önce böyle bir şey gördük ama manasız bir şekilde anlamsız bir şekilde ceset bütünlüğü olduğunu öğrendik. Söylerken bile nefesim tıkanıyor ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama şoke olduk”  şeklinde yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler