Ana SayfaDizilerGülperi 27. Bölüm 2. Fragman İzle! Kadir İyileşiyor Ve Tüm Aile Bir...

İlgili Postlar

Gülperi 27. Bölüm 2. Fragman İzle! Kadir İyileşiyor Ve Tüm Aile Bir Arada!

Show tv ekranlarının sevilen dizilerinden Gülperi’nin heyecanla beklenen 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Eyüp’le Kadir arasında çıkan kavgaya Hasan’ın karışması ile Kadir, Hasan’ın silahından çıkan kurşunla yaralanmıştı. Dizinin yeni bölümünde, Kadir iyileşiyor ve tüm aile bir arada fotoğraf çekiniyor. Detaylar haberimizde.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Kadir İyileşiyor Ve Tüm Aile Bir Arada!

Gülperi dizisi 27. bölüm 2. fragmanda, Hasan, hastanede Kadir’in başında gözyaşı döküyor ve onun kendisini affetse bile kendini affetmeyeceğini başına gelen her kötü şeyi hak ettiğini söylüyor. Can ise masumiyeti ile Süpermane dua ediyor. Eyüp ise bu sefer babası Yakup Ağayı kaçırıyor. Hasan ise vicdan azabı ile karakola gidip itirafta bulunmak istediğini söylüyor. Gülperi, Şeyma’yı Hasan’ın adını ağzına almaması konusunda uyarıyor. Kadir eve çıkıyor ve çocuklarla birlikte tüm aile fotoğraf çektiriyor.

İşte Gülperi 27. bölüm 2. Fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1113470548930113536

GÜLPERİ 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Eyüp, Gülperi’yi kaçırdıktan sonra Kadir’in ve Hasan’ın onları bulmasından sonra Gülperi’yi ormanda bırakıp kaçıyor. Kadir, polise Eyüp’ü şikayet ediyor ve iki polis evin önünde nöbet tutuyor. Kadir de Gülperi’yi dışarı çıkmaması konusunda sıkı sıkı tembihliyor. Eyüp, annesini ve Kader’i bulup kredi kartlarını alıyor. Kadir, Eyüp’ün ailesinin kredi kartı hareketlerini takip ettiriyor.

Gülperi, hastanede yattığı gün Can’a bakan Kadir’in annesine teşekkür etmek için evlerine gittiğinde Şeyma’nın ve Kadir’in annesinin aşağılamaları ile karşılaşıyor. Şeyma, Gülperi ile Kadir’in birlikte çekilmiş fotoğrafını bulup deliye dönüyor ve Gülperi’nin üzerine kaynar su atıyor. Artemis eve geldiğinde olaya şahit oluyor. Annesine bu yaptığının hesabını sorarken Kadir’de eve geliyor ve Şeyma’nın Gülperi’yi yaktığını öğreniyor.

Bu olaydan sonra Kadir, Şeyma ile buluşup son yaptıklarından sonra tedavi olması gerektiğini söylüyor. Artemis’in velayetini ondan almak için dilekçe imzalamasını istiyor.

Kadir, gaspa uğrayarak, telefonunu ve cüzdanını çaldırır. Eyüp’ün alışveriş yaptığı yer tespit edilir. Kadir, Eyüp’ün yerini bulur ve karşı karşıya gelirler. Gülperi çocuklarını korumak için Eyüp’ün dediğini yaparak boşanma dilekçesini verir. Hasan da annesini takip eder. Gülperi,o  adrese gittiğinde Kadir’le Eyüp’ü kavga ederken bulur. Hasan’ın da gelmesi ile işler iyice karışır.

 Gülperi 27. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir’in Yaşam Savaşı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler