Ana SayfaDizilerKuzgun 9. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun İle Dila İki Düşman Evleniyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 9. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun İle Dila İki Düşman Evleniyor!

Star Tv ekranlarının yeni dizilerinden Kuzgun 8. son bölümü ile ekranlara geldi. Dila babasının işlerini yürütmek için onun koltuğuna oturduktan sonra Kuzgun ile ortak hiç bir iş yapmayacağını tüm işleri Ali’nin yürüteceğini söylüyor. Ama Behram Kuzgun’u bırakmak istemiyor. Kuzgun, Dila’nın yanına giderek evlenmeleri gerektiği, bunun Behram’ın isteği olduğunu söylüyor. Bu teklifi kabul etmesi için de bir plan yapıyor. Kuzgun ile Dila iki düşman evleniyor.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Kuzgun İle Dila İki Düşman Evleniyor!

Kuzgun, Bora ile ortak yapacakları tohum işini konuşmak üzere Rıfat’ın şirketine gider. Rıfat’ın odasına girdiğinde, Bora odada beklemektedir. Odaya Dila girer. Kuzgun onu gördüğünde çok şaşırır. Dila babasının işlerini artık kendisinin yöneteceğini açıklamasından sonra Kuzgun’a tohum işini beraber yapmayacaklarını söyler. Kuzgun’da Behram’dan icazet alıp almadığını Dila’ya sorar. Dila o anda arabasına bırakılan notun ne anlama geldiğini anlar.

KUZGUN 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dila, Behram’ın bıraktığı nottan kendisinin gitmesi istemediğini anlar. Dila, artık Kuzgun’a savaş açmıştır ve ilk hamlesi Terzi Derviş’i bulup onunla konuşmak olur. Dila Derviş’e Berham’la konuşmasını ister ve oda tamam der. Dila çıktıktan sonra kendisine düzeni bozmaması yönünde bir uyarı gelir. Ali, Kartal’ın borçlarını öder ama Kartal bunu kabul etmeyeceğini bu parayı geri ödeyeceğini söyler.

Kuzgun, Dila’ya garip bir evlenme teklif ediyor. Bora bu durumu öğrendikten sonra evlenmelerini engel olmaya çalışıyor. Kuzgun Dila’nın onunla çalışmak istememesinden dolayı çok gerilir. Dila’ya daha önce onu uyardığını söyleyerek sevkiyat işine engel olamayacağını vurgular. Dila, Kuzgun ile çalışmama konusunda kararı kesindir. Kuzgun arkasını dönüp giderken Dila, Berham’dan icazet alıp almadığını sorar.

Şermin, Kumru’nun yanına gider ve ona verdiği görüntülerle ilgili haberi yapıp yapmadığını sorar. Kumru o görüntülerden bir şey ispatlayamayacağını söyler. Şermin, görüntülerin devamında abisinin, kendisinin abisini nasıl öldürdüğünü anlatır. Kumru, araştırmaya devam eder ve işin içinde Bora’nın da olduğunu aldığı ses kaydı ile öğrenir. Şeref, Kuzgun’un silahı ile ölmemiştir. Kumru, yoğun bakımda Şeref’e ne oldu onu bulması gerekiyor.

Kuzgun 8. Bölüm Fragmanı İzle! Kuzgun İle Dila Nikah Masasına Oturuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler