Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelen 79. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Benim Sahip Olmak İstediğim Kızımsın!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelen 79. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Benim Sahip Olmak İstediğim Kızımsın!

Star Tv ekranlarının 3 sezondur sevilerek izlenen dizisi İstanbullu Gelin’in bu sezon final yapılacağı konuşuluyor. Diğer duyumlarımıza göre ise 9 bölüm daha uzatıldığı yönünde. Dizinin merakla beklenen 79. yeni bölümü 5 nisan cuma akşamı ekranlara gelecek. Esma hanımın hastalığı ilerlemeye başlıyor. Bu da konukta büyük bir panik yaşanmasına neden oluyor. Esma, Süreyya’ya sarılıyor ve ona ‘ Sen benim sahip olmak istediğim kızımsın’ diyor.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Sen Benim Sahip Olmak İstediğim Kızımsın!

İstanbullu Gelin 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Faruk’un ani şirketi bırakma ve gitme kararından sonra Esma hanım büyük bir bunalıma girerek ortadan kaybolmuştu. Fragmanda, Esma hamım bulunuyor ama pek kendinde değildir. Doktoru ile konuşan Faruk, annesinin hastalığının ilerlediğini öğreniyor. Bazen çevresindekileri tanıyamayabilir hale geleceğini konuşuyor. Bütün aile bu haberle yıkılıyor. Esma, Süreyya’ya sarılıyor ve ona hep sahip olmak istediği kızı olduğunu söylüyor.

İşte İstanbullu Gelin 79. bölüm fragmanı..

İSTANBULLU GELİN 78. BÖLÜM ÖZETİ!

Faruk oğlunun yurt dışına gitme kararına karşı çıksa da ona engel olamıyor. Tüm aile Faruk’u sakinleştirmek için elinden geleni yapıyor. Esma, neşe içinde eve geldiğin de herkesin moralinin bozuk olduğunu görüyor.

Faruk, Emir ile konuşuyor ve Emir bu okulun annesi ile kendisinin hayali olduğunu anlatıyor. Faruk, kabul ediyor ve oğlunu yurt dışına yolcu ediyor. Daha sonra kardeşlerini toplayıp, Emir’in bu yaşta cesaret edebildiği şeyi kendisinin şimdi cesaret ettiğini söyleyerek şirketi kardeşlerine emanet ettiğini söylüyor.

Faruk’un bu kararı ailede şok etkisi yaratıyor. İpek bu durumu fırsata çevirerek Fikret’e tek başına başarabileceği desteğini veriyor. Adem’de Fikret’e destek verir.

Süreyya ise Faruk’un bu kararından henüz haberi yoktur. Faruk’un kararını öğrendiğinde kendini yeniden sorgulamaya başlıyor. Faruk, Süreyya ile dertleşerek hayatı boyunca babasının yokluğunu kimseye hissettirmediğini anlatıyor. Faruk, kendi hislerini hep ihmal ettiği için Süreyya’dan yardımcı olmasını istiyor.

Esma sultan ağlayarak Garip’le dertleşiyor. Faruk giderse kendisinin hayatı boyunca dizdiği tüm boncukların darmadağın olacağını söylüyor. Esma, Faruk’tan başka hiç kimsenin aileyi bir arada tutamayacağını söylüyor.

İstanbullu Gelin 79. Fragmanı Yayınlandı Mı? Faruk’un Şok Kararı Fırtına Etkisi Yarattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler