Ana SayfaDizilerYasak Elma 40. Bölüm Fragmanı İzle! Erim Benim Oğlum Değil Mi?

İlgili Postlar

Yasak Elma 40. Bölüm Fragmanı İzle! Erim Benim Oğlum Değil Mi?

Fox tv ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Yasak Elma’nın merakla beklenen 40. bölümü 8 nisan pazartesi günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Yasak Elma dizisinin son bölümünde şirketin eski çalışanlarından Tülin hanımın sözleri ile Kaya Ender’in ise kendisine karşı hareketlerinden Erim’in kendi oğlu olabileceğini düşünmeye başlar. Kaya, Ender’le tartışıyorlar ve ona, ‘Erim benim oğlum değil mi?’ diye soruyor.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Erim Benim Oğlum Değil Mi?

Yasak Elma 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Ender ile Kaya büyük bir tartışma yaşıyor. Ender ona hayatını mahvettiğini söylüyor ve bundan sonra başına geleceklerden korkmasını söylüyor. Kaya, Ender’e ‘Erim benim oğlum değil mi?’ diyor. Erim gerçekten Kaya’nın oğluysa ortalık fena karışacak.

İşte Yasak Elma 40. bölüm ilk fragmanı..

YASAK ELMA 39. BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Zeynep, düğünden kaçıp Alihan’a gittikten sonra ikili birlerine kavuşup sarılırken Dündar onları büyük üzüntü ile izliyor. Ertesi gün Zeynep, Dündar’ın yanına gidiyor ve ondan özür dileyip, kendisini affetmesini istiyor. Dündar, bu duruma ailesinin çok üzüldüğünü söylüyor.

Mustafa, Halit’in şirketine giderek ondan daha fazla para istiyor. Halit, onu tersleyerek bir daha şirkete gelmemesini söylüyor. Sonra Mustafa Yıldız’ın yanına yalıya gidiyor. Babasını ilk defa gören Yıldız, onun annesine yaptıklarının hesabını sorar ve normal bir baba kız olamayacağını söyler. Zeynep’in annesi bir türlü Mustafa olayını kızına anlatma fırsatı bulamaz. Alihan, Zeynep ile bir an önce evlenmek istiyor hatta beraber yaşayacakları yeni evi bakmaya başlar.

ERİM KAYA’NIN ÇOCUĞU MU?

https://twitter.com/i/status/1112795807814746112

Şirket’in eski çalışanlarından Tülin, Kaya’nın yanına giderek şirkete tekrar gelmesine çok sevindiğini söyler. Kaya’ya Ender’in hamile kaldığında çocuğun ondan olduğunu, Halit’e kakaladığını düşündüğünü söyler. Kaya, Tülin’in konuşmasından sonra Ender’in kendisine karşı tuhaf davranışlarının sebebini anlayamaya başlar. Erim’in kendi çocuğu olabileceğini düşünmeye başlar.

DÜNDAR’IN İNTİKAMI!

https://twitter.com/i/status/1112810831283212288

Dündar, Zeynep’le konuşmak istediğini söyleyerek onu arabaya bindirip kaçırır. Annesini öldürmekle tehdit ederek dediklerini yapmasını ister. Gelinlik giymesini ister. Kendisi de damatlığını giyer. Nikah memuru gelir ve nikahları kıyılır.

Yasak Elma 39. Bölüm Videoları İzle! Dündar’ın İntikamı Ağır Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler