Ana SayfaDizilerVuslat 13. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Aziz Feride'ye Onu Sevdiğini Söylüyor!

İlgili Postlar

Vuslat 13. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Aziz Feride’ye Onu Sevdiğini Söylüyor!

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat’ın 13. yeni bölümü 8 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Tahsin’in Yalçın’ı öldürme planı ters tepecek ve aynı araba kızının da bulunduğunu öğrendiğinde kriz geçirecek. Öte yandan Yalçın’ın arabasında Feride’nin kardeşi Fırat’ta vardır. Kerem’in babasının bu planından haberi vardı ama kız kardeşinin o arabada olacağını tahin etmemişti. Aziz, bir karar veriyor ve Feride’ye onu sevdiğini söylüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz Feride’ye Onu Sevdiğini Söylüyor!

Vuslat 13. bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Aziz, Feride ile buluşur ve onu sevdiğini söyler. Feride, Aziz’e neden ben diye soruyor. Aziz ise, gerçek sevginin nedene ihtiyacı olmadığını söylüyor. Tahsin, gözyaşı döküyor. Aziz, annesine yeter artık diyor ve ona yorulduğunu söylüyor. Kapıyı çarpıp çıkıyor.

İşte Vuslat 13. bölüm 2. fragmanı..

VUSLAT 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz. annesinin kendisini Nehir ile evlendirmek için düzenlediği yemeğe gidiyor ve onları bozmadan rahat bir şekilde sofraya oturur. Nehir’in annesi ve babasına ne iyi edipte geldiklerini söyler ve bu arada neyi kutladıklarını da merak ettiğini sorar. Aziz, şantiyelerin birinde işçilerin öldüğünü söyler. Nehir’in annesi de bu olayı duyduklarını, büyük bir dar boğazda olduklarını duydukları için geldiklerini söyler. İnşaatın çökmesinden sonra onların buraya gelmesini yüzlerine vurarak konuşur.

Aziz, kendisinin satılık olmadığını söyleyerek masayı terk eder. Nehir, peşinden koşar ve onu dinlemesini söyler. Aziz. onu belinden tutarak kendisine bundan sonra en fazla bu kadar yaklaşabileceğini söyler.

Kerem abisinin katil olmadığını öğrenir ve onu katil yapmak için uğraşmaya başlar. Şehrazat hanım bu evlililiğin olamayacağını düşündüğünü söyler, Tahsin ise gayet rahat yemeğini yemeye devam eder. Altan, Aziz’i arar ve Kerem’ in, Şükrü’nün yerini bulduğunu söyler. Kerem, Şükrü’nün başına gittiğinde, onu öldürmeye çalışan Kerem’i makasla yaralar. Şükrü ormana kaçar ve aklına gelen numaraları arar. Fırat’a ulaşır. Fırat onun öldüğünü sandığı için inanamaz.

Yalçın komiser Aziz’in masum olduğunu anlar ama Şükrü’nün kaybolmasından sonra onu tutuklamak zorunda kalacağını söyler. Aziz, Feride ile buluşur ve ona sevdiğini söyler.

Vuslat 13. Bölüm Fragmanı İzle! Tahsin’in Yalçın’ı Öldürme Planı Ters Tepti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler