Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 27. Bölüm Fragmanı İzle! Sena'nın Ölümü Herkesi Yasa Boğuyor!

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 27. Bölüm Fragmanı İzle! Sena’nın Ölümü Herkesi Yasa Boğuyor!

Show tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un merakla beklenen 2. sezon 27. yeni bölümü 8 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde Seda’yı Mahsun kaçırmış ve Yamaç çaresizce Sena için gözyaşı döküyordu. Vartolu son çare olarak önceden tanıdığı Veli’yi bularak ondan yardım istemişti. Çarpışma dizisinden tanıdığımız Veli ise Vartolu’yu Cansız ile tanıştırıp ondan yardım ister. Çukur dizisinin yayınlanan son fragmanında Sena ölüyor. Sena’nın ölümü herkesi yasa boğuyor. Ayrıntılar haberimizde.

 Pazartesi Dizileri 2019

Sena’nın Ölümü Herkesi Yasa Boğuyor!

Çukur dizisinin 2. sezon 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, İdris, yolda oğullarından ümitli bir haber bekliyor. Cumali ve Selim’in arabadan bitkin çıkmasından kötü bir şeyler olduğunu anlıyor. Arabanın içinde Yamaç bitkin halde kucağında Sena ile gözyaşı döküyor. İdris, ‘vay benim kızım, vay benim kadersizim’ diyerek gözyaşı döküyor.

İşte Çukur 2. sezon 27. bölüm fragmanı..

ÇUKUR 2. SEZON 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Cumali ve Vartolu tarafından Çeto köşeye sıkışır. O sırada Mahsun gelerek silahını çeker. Herkes Mahsun’un Yamaç’ı veya diğerlerini vurmasını beklerken o Çeto’yu vurur. Çeto, yere yığılır.

Meke, İdris’e, Karakuzular’ın evini bastığını ve bütün oğullarının orada olduğunun bilgisini verir. İdris çaresizlik içinde ne yapacağını düşünürken mahalledekilere haber verilmesini ister. Emmi, Meke ve diğerleri Çukur’a dağılarak Koçovalılar’a yardım için çağrı yapar.

Mahsun, silahını Yamaç’a doğrultur ve arabasına binerek gider. Ancak, Mahsun’un yanında Sena da vardır. Mahsun’un tehdidine karşılık Yamaç ve Koçovalılar için Sena kendini feda etmiştir. Sena ile Mahsun Çukur’dan ayrılırken, Mahsun Sena’ya her şey güzel olacak der.

Mahsun’un Çeto’nun cesetini ne yapacaklarını Yamaç’a sorarlar. Yamaç, onu kendilerinin öldürmediği için kimsesizler mezarlığına götürüp gömmelerini söyler. Polisler kahveye gelir. Selim, olayı anlatmaya çalışır ama amir Yamaç’ı ve çocukları gözaltına alır.

Sena, Mahsun’un elindedir artık. Vartolu önceden tanıdığı Veli’den yardım ister. Yamaç ile Selim, Sena’nin bulunduğu evi bularak oraya giderler. Yamaç, silahla kapıyı açar. O sırada yüzüklü kişi Sena’nın başına silah dayar. Yüzüklü kişi Sena’yı öldürecek mi? Yüzüklü kişi kim? yeni bölümde göreceğiz.

Çukur 2. Sezon 27. Bölüm Tanıtımı İzle! Cansız Mahsun’un Adresini Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler