Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 2. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Nedim Artık Emin Ellerdedir!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 2. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Nedim Artık Emin Ellerdedir!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul ilk bölümü ile büyük beğeni toplamayı başardı. Dizinin 2. yeni bölümü 8 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin ilk bölümünde, Neriman öz torununun para ile aklını çelmiş büyük bir konağa gelin gideceğinin hayallerini kurdurmuş. Ama gelini Seher’in bunlardan haberi yoktur. Hatay’dan İstanbul’a köşkte çalışmak için geldiklerini sanarak gelirler. Seher, para karşılığını kızını sattığını öğrendikten sonra konağı çocukları ile terk eder ama geri çağrılırlar. Nedim Cemre’yi ister. Nedim artık emin ellerdedir!

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim Artık Emin Ellerdedir!

Zalim İstanbul 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda, Aile Nedim’in Cemre hemşireyi istemesiyle geri konağa çağrılır. Ceren büyük bir sevgi ile Nedim’e bakar ve ona Şeniz hanımın eziyet ettiğinin, yanlış ilaç verdiğinin farkındadır. Şarkı söylemeyi çok seven Cemre Nedim’e şarkı söylerken kapıdan onları izler ve çok mutlu olur. Agah bey Cemre’ye onu ilk gördüğü gün gözü tuttuğunu ve kendisini hiç yanıltmadığını söyler. Cemre ise, ailesine yaptıkları hoşuna gitmediğini söyler. Agah bey, küçük kızı hiç gözünün tutmadığını ve gelininin Cemre olacağını söylediğinde Ceren onları duyar.

İşte Zalim İstanbul 2. Bölüm 2. fragman..

ZALİM İSTANBUL 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Seher üç çocuğu ile fakir ama gururlu bir hayat süren tam bir Anadolu kadınıdır. Agah Karaçay’ın ağabeyi bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Ağabeyi son nefesinde Nedim’i ona emanet etmiştir.Agah, tekerlekli sandalyeye mahkum yeğenine memleketten bir gelin bulması için evin çalışanı Nurten’i görevlendirir. O da memleketten Neriman ile görüşür ve küçük torunu üzerinde pazarlık yapar.

Neriman, gelininin bunu kabul etmeyeceğini bildiği için Ceren’in beynini yıkar büyük bir konağa gelin olacağını söyler. Ceren hayaller kurmaya başlamıştır. Evin büyük kızı Cemre, hemşiredir ve aklı başında biridir.

Evi yanan Seher, Neriman’ın peşine düşer İstanbul’a çocukları ile çaresiz gider. Agah, Ceren’i değil, Cemre’yi beğenir Nedim için. Agah büyük kızın hemşire olduğunu öğrenir ve sonra Nedim’e bakması için onu çağırır. Cemre, Nedim’in ilaçlarına baktığında, gariplik olduğunu anlar. Bunu duyan Agah çılgına döner.

Cenk ise babasına inadı uğruna fuğuş olayına karışır ve babasını rezil eder.

Zalim İstanbul İlk Bölümü İle Büyük Beğeni Topladı! 2. Bölüm Fragmanı İzle!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler