Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 6. Bölüm Fragmanı İzle! Cem, Mahur İçin Hayallerinden Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 6. Bölüm Fragmanı İzle! Cem, Mahur İçin Hayallerinden Vazgeçiyor!

Bir Aile Hikayesi dizisi Fox tv ekranlarında merakla beklenen  5. son bölümü yayınlandı. Dizinin yayınlanmasının ardından 6. bölüm ilk fragman geldi. Dizisinin son bölümünde, Mahur, Müjde’yı babasını terapiste götürmesi konusunda tembihler ama Şakir kabul etmez. Müjde ile konuşurken ağzından Reyhan ile tanıştığını kaçırır. Mahur ise evlatlık olduğunu öğrendikten sonra okulda alay edildiği için okula gitmez. Cem, Mahur için hayallerinden vazgeçiyor ve onu başka bir okula yazdırıyor.

 Cumartesi Dizileri 2019

Cem, Mahur İçin Hayallerinden Vazgeçiyor!

Bir Aile Hikayesi 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Cem ile Reyhan, Mahur’un mutlu olacağı daha iyi bir okula yazdırıyorlar. Mahur, babasının hayallerinden vazgeçip kendisini o okula yazdırdığını öğrendiğinde, babasına eve gitmek istediğini, hayallerinden vazgeçip başka bir işte çalışmasını istemediğini söylüyor. Cem, çocukları için ne gerekiyorsa yapacağın söylüyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 6. bölüm ilk fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 5. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU!

Mahir, evlatlık olduğunu öğrendikten sonra içine kapanır ve okula bile gitmek istemez. Çünkü evlatlık olduğundan arkadaşları dalga geçer.

Berk, tiyatro seçmelerine katılır, yönetmen oyunculuğunu beğenmese de seyirci toplayacağı için onu kabul eder. Bu arada reklam filminin yönetmeni evine icra gönderir. Evini, arabasını tüm her şeyini alırlar. Beste annesinin yanına gider. Berk ise Mahir’in evine.

Mahir, Müjde’ye sıkı sıkı tembih eder ve babasını psikologa götürmesini ister. Şakir, Müjde ile anlaşır psikolog yerine onunla konuşacağı konusunda anlaşır. Güzel güzel sohbet ederken Şakir’in bestelediği şarkıdan konu açılır ve birden ağzından, o şarkının tek bir nüshasının olduğunu, onuda Reyhan’a verdiğini kaçırır. Şakir, ağzından kaçırdığı için büyük üzüntü duyar. Müjde üsteler konuyu Reyhan’ın Mahur’un babasını bilip de onu nasıl Mahir’dan sakladığını hazmedemez.

Şakir, Müjde’ye rica eder, zaten kendisinin yakında öleceğini, Mahur’a bunu söylerse hem annesiz hem de babasız kalacağını söyler. Ama Müjde bu durumu hazmedemez ve Reyhan hanımın kapısına gider ve ona bunu nasıl yaptığını, Mahur’un babasını bildiği halde nasıl onu babasız bıraktığını sorar. Beste de tüm konuşulanları duyar.

 Bir Aile Hikayesi 5. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Şakir’in Durumu Yürekleri Dağlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler