Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 5. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Şakir'in Durumu Yürekleri Dağlıyor!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 5. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Şakir’in Durumu Yürekleri Dağlıyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Bir Aile Hikayesi 4. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Mahur, annesi ve babasından evlatlık olduğu gerçeği öğreniyor. Ailece okulda düzenlenen kermese gittiklerinde Berk babasının dikkatini çekemediği için Mahur’un evlatlık olduğunu ve hep onunla ilgilendiklerini haykırıyor. Mahur evden kaçıyor. Öte yandan Şakir’i site sakinleri hırsız sanıyor. Şakir’in durumu yürekleri dağlıyor!

Bir Aile Hikayesi Oyuncuları ve Karakterleri

Şakir’in Durumu Yürekleri Dağlıyor!

Bir Aile Hikayesi 5. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Şakir Müjde ile konuşuyor ve ona yazdığı şarkıyı Mahur’un annesine yazdığından bahsederken, yanlışlıkla ağzında Reyhan’a o kaseti verdiği çıkıyor. Müjde, Reyhan’la Şakir’in daha önceden tanıştığını öğreniyor. Şakir, Reyhan’a kimseye söylemeyeceği konusunda söz vermişti. Müjde, Reyhan’a Mahur’dan öz babasını bildiği halde nasıl sakladığını soruyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 5. bölüm fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 4.SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Beste, uyandığında dünkü partide neler olduğunu hatırlamaz. Berk ondan neden özür dilediğini sorar ama o geçiştirir. İş görüşmesine giden Beste kilolarından dolayı işe alınmaz. Erdem’in yanına gider ve dün gece ona ne söylediğini sorgular. Erdem, Berk’e bir şey söylemediğini deyince daha da merak eder ve ona babasının ölümüne neden olduğunu söylediğini söyler. Beste, bir süre onunla görüşmek istemez.

BERK TİYATROCU OLUYOR!

Berk, Derya’nın tiyatro paylaşımını görüyor ve bilet almak için gittiğinde kendi hesabında paylaşım yapıyor. Berk’in tiyatroda olduğunu duyan oraya akın ediyor ve salon tam doluyor. Bu arada yönetmeninde ilgisini çekmeyi başarmıştır. Berk, tiyatroda rol almaya karar verir.

ŞAKİR’İ HIRSIZ SANDILAR!

Mahur, kızlarına Şakir’in öz babası olduğunu açıklar. Çocuklar çok sevinirler ve Şakir’in boynuna sarılırlar. Mahur, babası için kelle paça çorbası yaparken, site görevlisinden telefon gelir. Mahur oraya gittiğinde komşularının Şakir’i hırsız sandıklarını anlar. Müjde, gel baba diyerek Şakir’in koluna girer eve götürür. Yeni kıyafet almak ister Mahur babasına ama o yeni bir şey istemediğini söyler. Mahur’da kendi kazağını ona hediye eder.

Bir Aile Hikayesi 4. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Beste’nin İtirafı Başına Dert Olacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler