Ana SayfaDizilerSurvivor 9. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 9. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

Survivor 9. hafta 36. son bölümü ile Tv 8 ekranlarında yayınlandı. Türk ve Yunan takımları haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele ettiler. Survivor 9. hafta ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. İlk dokunulmazlığı alan takım pazar günü oynanacak ikinci dokunulmazlık oyununa avantajlı olarak çıkacak. Ödül oyunu sonrasında Atakan’ın yere yığılması korku dolu anlar yaşattı.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor İlk Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

Survivor 36. bölümde, her iki takımda da kavgalar ve tartışmalar yaşandı. Son bölümde Atakan ödül oyununun sonrasında sevinç yaşarken birden yere yığıldı. Atakan’a sağlık ekiplerinin müdahale de bulundular. Survivor son bölümde yaşananlar…

SURVİVOR 9. HAFTA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Acun, ilk dokunulmazlık oyununa başlamadan önce Yusuf’a takımın durumunun nasıl olduğunu sordu.

Yusuf, son dönemde düşüş yaşadıklarını ama toparlandıklarını, bugünkü oyunu alıp yarınki oyuna avantajlı çıkmak istediklerini söyledi.

Atakan, dün tansiyondan dolayı bir baygınlık yaşadığını, bugün iyi hissettiğini ve takıma katlı sağlayacağını ümit ettiğini söyledi.

Survivor 9. hafta ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye kazandı ve pazar günkü yapılacak ikinci ödül oyununa avantajlı bir şekilde çıkmaya hak kazandı.

Türkiye 10 -Yunanistan 6

ATAKAN’IN BAYILMASI KORKUTTU!

Survivor Türkiye Yunanistan arasında gerçekleştirilen ödül oyunu sonrasında Atakan talihsizlik yaşadı. Atakan’ın birden tansiyonu düşmesiyle yere yığıldı. Sağlık ekipleri müdahalesi sonrasında Atakan hastaneye kaldırıldı.

SURVİVOR 9. HAFTA ÖDÜL OYUNU!

Murat Ceylan’ın sunumunda gerçekleşen ödül oyununu kazanan takım erzak ödülünün sahibi olacak. İlk sözü Sude aldı.

Sude, ödül oyununu mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Bora, haftalık bir oyun olan ödül oyununu kazanmalarının büyük önem taşıdığını, Yemekleri artık Seda’nın yaptığını ve mutfağı doldurmalarının gerektiğini söyledi.

Ödül oyununu Türkiye takımı kazandı.

Türkiye 10 – Yunanistan 6

ADADA KONUŞULANLAR!

Adada Melisa ile Bora arasında ufak bir tartışma yaşandı. Melisa, geçen hafta hamburgerinden patatesini verdiğini, şimdi kendisine aç gözlü dediği için ona Sen kimsin? diye çıkıştı.

Bora, Melisa’nın ‘sen kimsin?’ demesi üzerine düzgün konuşmasını ve üslubunu düzelttiği zaman onunla konuşacağını, eğer düzeltmezse Survivor bitene kadar onunla konuşmayacağını söyledi.

Survivor 8. Hafta Adaya Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler