Ana SayfaDizilerCumartesi Dizileri 2020

İlgili Postlar

Cumartesi Dizileri 2020

Nihayet 2020 başladı ve biten diziler, devam eden diziler ve yeni başlayan diziler çok merak ediliyor ve yeni bölümleri merak ediliyor. Keyifli yapımların yer aldığı cumartesi dizileri 2020 için en çok merak edilenler arasında ön sıralarda yer alıyor. Cumartesi dizileri reytingleri de en az diziler kadar ilgi çekmeye devam ediyor. Cumartesi günü dizileri tercih etmeyen diğer kanallarda salı hangi programlar var?

Pazar Dizileri

Cumartesi günleri hangi diziler var?

Haftanın diziler açısından en fakir günü cumartesi ve cumartesi dizileri reyting sonuçları değerlendirildiğinde üst sıralarda yer almayı başarıyorlar. Cumartesi günleri ekranlarda sadece 3 dizi yer alıyor. Show TV’de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Fox TV’de Zümrüdüanka ve TRT1’de ise kendine özgü bir izleyici kitlesi olan Kalk Gidelim ekranlara geliyor.

2019’da Biten Diziler

Dizi yayınlanmayan diğer kanallarda ise yarışma programları veya filmler yer alıyor. Yarışma formatları açısından başarılı olan TV8 ekranlarında cumartesi günleri O Ses Türkiye yer alıyor. ATV ekranlarında ise çok uzun soluklu bir yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster? isimli yarışma programı yer alıyor. Adeta yarışma programlarının ambargo koyduğu cumartesi günlerinde Star TV ve Kanal D’de ise filmler yer alıyor ve birbirinden ilgi çekici filmler izleyicisi ile buluşuyor.

Televizyon Ekranlarındaki Cumartesi Dizileri

Dizi sayısının en az olduğu akşam olan cumartesi akşamları sırasıyla Show TV’de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Fox TV’de Zümrüdüanka, Kanal D’de Çatı Katı Aşk, Star TV’de İyi Günde Kötü Günde ve TRT1’de Kalk Gidelim ekranlara geliyor. Tüm bu diziler reyting sonuçları sıralamasında daha üst sırada yer almak için mücadele ediyorlar.

Diğer Kanallarda Cuma Hangi Programlar Var?

Dizi yayınlanmayan diğer kanallarda ise yarışma programları hakim. ATV’de Kim Milyoner Olmak İster, TV8’de O Ses Türkiye yer alıyor

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler