Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Yayın hayatına 14 Eylül 2019 cumartesi günü başlayan ezonun yeni ve iddialı dizilerinden Kuzey Yıldızı dizisinin erkek başrol oyuncusu  İsmail Demirci, kadın başrol oyuncusu ise Aslıhan Güner oldu. Kuzey Yıldızı dizisinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’e Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Toygan Avanoğlu ve Aslıhan Kapanşahin gibi önemli isimlerde eşlik edecek. Kuzey Yıldızı oyuncuları, Kuzey Yıldızı dizsinin konusu gibi merak edilen soruların cevabına haberimizde bulabilirsiniz.

Kuzey Yıldızı Dizisi Yönetmeni ve Yapımcısı

Aşk Yeniden ve Yeni Gelin gibi dizilerin de yapımcılığını üstlenen Ersoy Güler, Süreç Film’in üstleneceği Kuzey Yıldızı dizisinin hem senaristi hem de yönetmen koltuğunda oturan ismi. Kuzey Yıldızı dizisinin çekimlerine 2019 yılı temmuz ayının sonlarına doru başlandı ve 14 Eylül 2019 cumartesi 20:00 da ilk bölümü ile ekranlara geldi.

Kuzey Yıldızı Dizisi Konusu

Kuzey Yıldızı dizisinde eşinden ayrılan ve 3 kızıyla birlikte memleketi Ordu’ya geri dönmeye çalışan Kuzey’in renkli hikayesi anlatılacak. Kuzey ve Yıldız çocukluklarında bir birine aşık hatta nişanlanmış iki gençken Kuzey İstanbul’a üniversite okumaya gidince Yıldız’ı unutur ve orada aşık olduğu bir kadınla evlenir. Yıldız’ı terk eden Kuzey 20 yıl sonra eşi tarafından terk edilir ve beş parasız Ordu’ya geri dönmek zorunda kalır. Kuzey Ordu’ya döner ama artık memlekette bir ailesi yoktur; çünkü 20 yıl önce ailesi onu silmiştir.  Yıldız ise Kuzey’den yediği darbeden sonra uzun yıllar kendine gelememiş ve bir evlilik yapmamıştır. Şimdi Kuzey’in hiç bir şey yokmuş gibi geri dönmesine sinir olur ve tekrar Kuzey’i İstanbul’a göndermeye yemin eder. Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminlidir.

Kuzey Yıldızı Dizisi Oyuncu Kadrosu / Kuzey Yıldızı Karakterleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler