Ana SayfaKimdirBurak Can Kimdir?

İlgili Postlar

Burak Can Kimdir?

Genç yeteneklerimizden biri olan Burak Can, oynadığı dizi ve reklam filmleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Şimdilerde Darısı Başımıza dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Burak Can kimdir? Detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Burak Can Kimdir?

Burak Can, 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Barış Manço Kültür Merkezi’nde tamamlayan Burak Can, Bank Asya’nın reklam filminde oynamasıyla televizyon dünyasına adım atmış; Nestle, Mc Donalds, Eti, Ülker, Coca Cola reklamlarında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

2010 yılında Gönül Ferman Dinlemiyor dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Genç yaşına rağmen oldukça başarılı olan Burak Can, oyunculukta olan başarısını herkese kanıtlamıştır.
Al Yazmalım, Sana Bir Sır Vereceğim ve Yılanların Öcü dizilerinde rol alan Burak Can; Star Tv’de yayınlanan; başrolü Merve Boluğur, Yusuf Çim, Burak Yamantürk ve Gizem Karaca’nın paylaştığı İçimdeki Fırtına dizisinde rol almıştır.

Şu sıralar Darısı Başımıza dizisi ile ekranlara çıkmaya hazırlanan Burak Can, dizide Serkan karakterini canlandıracaktır. Serkan karakteri; Serkan Zerrin’in küçük oğludur. Tam bir süt çocuğudur. Bırak evlenmeyi düşünmeyi evden çıkıp da kızlara bile bakmaz.

Burak Can’ın Yer Aldığı Projeler

  • Gönül Ferman Dinlemiyor
  • Al Yazmalım
  • Sana Bir Sır Vereceğim
  • Yılanların Öcü
  • İçimdeki Fırtına
  • Darısı Başımıza
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler