Ana SayfaKimdirYiğitcan Ergin Kimdir?

İlgili Postlar

Yiğitcan Ergin Kimdir?

“Arka Sokaklar” dizisinin yeni oyuncusu Yiğitcan Ergin kimdir? Yiğitcan Ergin kaç yaşında? Yiğitcan Ergin dizileri neler? Yiğitcan Ergin filmleri neler? Yiğitcan Ergin aslen nereli? Yiğitcan Ergin hangi burç? Yiğitcan Ergin hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdı.

Yiğitcan Ergin Kaç Yaşında? Yiğitcan Ergin Aslen Nereli? Yiğitcan Ergin Hangi Burç?

Yiğitcan Ergin, 8 Ocak 1992 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Yiğitcan Ergin, Oğlak burcudur.

Yiğitcan Ergin Kimdir?

Yiğitcan Ergin eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi lise dönemlerine dayanan Yiğitcan Ergin, ilk olarak 2015 senesinde “Racon Ailem İçin” dizisi ile ekran karşısına geçmiştir. Dizide sergilediği performansla çok sevilen Yiğitcan Ergin, 2017 senesinde başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı “Kötü Çocuk” filmiyle beyaz perdedeki yerini almıştır.

Kısa sürede geniş bir hayran kitlesi elde etmeyi başaran Yiğitcan Ergin, 2017 senesinde Fox ekranlarının sevilen dizisi “Deli Gönül”de can verdiği Selim karakteriyle de çok beğenilmiştir. Yiğitcan Ergin bu sene Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Arka Sokaklar”la yeniden izleyicisiyle buluşacaktır.

Yiğitcan Ergin Dizileri

  • 2019 – Arka Sokaklar
  • 2017 – Deli Gönül
  • 2015 – Racon Ailem İçin

Yiğitcan Ergin Filmleri

  • 2017 – Kötü Çocuk
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler